Zmaga za slovo od gorenjske lige

Člani so na zadnji prvenstveni tekmi sezone 2023-24 z zmago potrdili naslov prvakov. Na gostovanju v Britofu so pred lepim številom glasnih navijačev enega in drugega moštva zabeležili osemnajsto zmago ter si s sedmimi točkami naskoka priigrali tretjeligaško vstopnico za naslednjo sezono. Gorenjski prvaki so narekovali ritem igre od prvega sodnikovega piska. Zgodnje vodstvo, ko je po prekršku nad Robnikom, najstrožjo kazen realiziral Žak Anžič, je pipomoglo k mirnemu nadaljevanju tekme. Kot se je izkazalo kasneje, je bil zadetek v trinajsti minuti edini v prvem polčasu. Drugi del tekme so domači začeli bolj odločno. kar je rezultiralo z izenačenjem v šesti minuti nadaljevanja. Proti koncu tekme sta zmago zagotovila Dejan Robnik in Blaž Šujica.

Za golom domača navijaška skupina
Imenitno vzdušje v Britofu

Na tem mestu velja pohvaliti tudi domače navijače, ki so glasno bodrili svoje moštvo. Ob igrišču v Britofu se je zbralo veliko pristašev Zarice, kateri so skozi celotno srečanje dajali vetra v jadra najboljši ekipi lige.

Super navijači
Pokal je naš, dresi pa od navijačev

Letošnji naslov je bil peti v petdesetletni zgodovini kluba. Prvič smo si ligo pokorili v sezoni 1976/77, ko smo bili prvaki druge gorenjske lige (GNL), druga zmaga sega v sezono 1983/84, ko smo bili prvaki druge občinske lige, tretji naslov smo si priigrali v sezoni 2006/07, in sicer v 1. GNL, v sezoni 2014/15 pa  smo bili na vrhu tretje SNL. Ob koncu omenjene sezone smo se preko kvalifikacij uvrstili v drugo SNL.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja