Klubska pripadnost

klubska_pripadnost

 

Podpora s tribun je za uspeh neobhodna

Klubska pripadnost je merljiva v številu obiskovalcev na tekmah. Večji klubi imajo
večje ali manjše skupine navijačev, ki ustvarjajo vrhunsko vzdušje in živijo z vsem
srcem za klub. Klub je in mora biti večji od vseh posameznikov, ki so kakorkoli vpeti v delovanje samega kluba. Naš klub predstavljajo otroci, starši in prijatelji kluba. Medtem ko sem o pripadnosti otrok že marsikaj napisal bom tokrat izpostavil naše najzvestejše pristaše – STARŠE! O nas starših pogosto prebiram negativne zadeve o vzgoji otrok. Inštitucije, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem otrok iščejo nove in nove izgovore kako starši napačno usmerjamo svoje otroke. Seveda, najlažje je nekoga drugega obsoditi, ker sam nisi sposoben ustvariti avtoritete, ki jo otroci in starši še kako cenijo in potrebujejo.

Pripadnost našemu klubu NK Zarici Kranj starši izkazujejo prav na vsakem koraku. Obiskujejo tekme svojih otrok in z glasnim navijanjem in bodrenjem so se v letošnji sezoni izkazali tudi na članskih tekmah. Pomembno sporočilo za vse nas trenerje je, da so starši izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju pozitivne klime v klubu. Članska tekma proti odličnemu nasprotniku NK Bled je bila pokazatelj, da če starše pravilno vodimo in usmerjamo, nam oni to vrnejo v polnem sijaju. Za člansko ekipo so bili ravno starši tisti, ki so nam dali veter v jadra. Z zmago, ki je brez njihove vzpodbude verjetno ne bi dosegli, smo osvojili naslov MNZG, ki nam daje upanje na udeležbo v 3.SNL.

Trenerji in ostali veliki prijatelji kluba, ki vas na omenjeni tekmi ni bilo pa le to: »ste res z vsem srcem s klubom?« Starši iz vsega srca se vam zahvaljujem za vso zvestobo in iskrenost pri podpori našega delovanja. Iz tega razloga vas vse vabim v soboto, ob 17.30 uri v Britof, da skupaj proslavimo naslov z dvigom pokala. Vsi skupaj sestavljamo naš klubski mozaik. Starši, kapa dol! #VsivBritof

Trener, Dejan Robnik

Polna parkirišča
Polna parkirišča, velikokrat smo zaradi tega nejevoljni, ko gre za obisk tekem v ŠP Zarica se tega veselimo
Gneča po tekmi
Čestitke po tekmi, rdeči so zasluženo osvojili prvenstvo MNZG

PREBERITE ŠE ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja