Priprave ekipe U15 v Čateških toplicah

Ekipa U15 NK Kranj 2021
V NK Zarica Kranj smo se odločili, da bomo v aprilu organizirali priprave v Čateških toplicah za ekipe U13, U15 in U17. Iz ekipe U15 je bilo 13 nogometašev, ki so se odločili, da se udeležijo priprav, in komaj so čakali, da smo dobili zeleno luč. Zbor za odhod je bil ob 9:45 v ŠP Zarica, kjer nas je že čakal avtobus. Ko smo vso prtljago pospravili v avtobus in so se fantje poslovili od staršev, smo se ob 10:15 odpravili na pot proti Termam Čatež. Pot je trajala uro in 45 minut. Po prihodu smo se prvo namestili v hotel. Takoj po namestitvi nas je bila večina lačnih, zato so komaj čakali kosilo. Po kosilu smo izvedli trening tekmo z ekipo U17, ob 20:00 pa smo imeli večerjo. Pred spanjem se je večina kratkočasila z gledanjem lige prvakov na televiziji ter igranjem različnih iger.
Težko pričakovan odhod na priprave v Čateške toplice
Težko pričakovan odhod na priprave v Čateške toplice
Prvi dan po prespani noči nas je ob 8:00 zjutraj čakal samopostrežni zajtrk, ki je napolnil prazne želodce, in nas pripravil na trening tekmo z ekipo U13. Po treningu je sledilo kosilo. In po kosilu – kdo je še prišel v Čateške toplice in ni šel v bazen? Mislim, da skoraj nihče. Zato smo se ekipi U13 in U15 odločili, da po kosilu odidemo v bazen, kjer smo uživali v skakanju v vodo, plavanju, potapljanju ter v tekmovanju kdo zdrži več pod vodo.

Prvo tekmo smo odigrali z NK Brežice. Mislim, da smo bili preveč izčrpani od vode, ter smo zato prikazali slabšo igro kot nasprotnik. Sicer pa zaslužena zmaga NK Brežic. Po tekmi smo šli na večerjo, po kateri je sledilo sproščanje ter spanje. V petek zjutraj smo se najprej odpravili na zajtrk, takoj zatem pa na trening. Po treningu je sledilo kosilo. Tokrat so se nekateri odločili, da odidejo po kosilu na fitnes.

 

Zalužena večerja po napornem terningu
Zalužena večerja po napornem terningu

Drugo tekmo smo igrali z NK Krško Posavje. Tudi tokrat so bili nasprotniki boljše moštvo na igrišču. Kljub porazu sem bil kot trener zadovoljen z napredkom ekipe v igri. Na koncu dneva pa spet večerja ter počitek pred spanjem.

Sobotno jutro ni bilo nič drugačno v primerjavi z ostalimi jutri. Zajtrk, trening, kosilo. Tretjo tekmo smo odigrali z NK Krško Šentjernej. Pet fantov je že čutilo utrujenost oziroma dobilo poškodbe od vsakodnevnih treningov in tekem, zato smo bili primorani poiskati pomoč v ekipi U13. Zopet smo morali priznati premoč nasprotnikom ampak vseeno ostajam optimist za prihodnost. Po tekmi nas je čakala še zadnja večerja oziroma zadnji večerni počitek ter zadnji spanec v hotelu.

V nedeljo zjutraj smo spali malo dlje ter se ob 8:30 odpravili na zajtrk. Takoj po zajtrku smo vsi šli v sobe ter se pripravili za odhod. Ko smo ob 13:00 prispeli v ŠP Zarica Kranj so nas starši že dočakali z nasmehom ter komaj čakali na objem svojih otrok.

Utrinek s hotela
Utrinek s hotela
Cilj priprav je bil predvsem povezovanju otrok ter krepitvi ekipnega duha. Mislim, da se sedaj malo bolje poznajo, saj se pred sezono večina njih med seboj ni poznala. Veseli me, da so se vsi držali dogovorjenih pravil. Priprave so uspele, sedaj nas pa čaka trdo delo za naslednjo sezono. In še za konec, ekipa U15 pogumno naprej, neglede na nekoliko slabše rezultate, je sedaj trenutak za boljšo prihodnost.💪⚽
Trener ekipe U15, Boban Mjerimačka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja