Neregularno prvenstvo

Izvleček iz 2. Obravnave disciplinskega sodnika MNZG-Kranj, ki je bila v sredo 9. Septembra:

Gorenjska liga – STAREJŠI DEČKI, 2. krog 6.9.2020

TRŽIC 2012 : SAVA KRANJ

Igralec ekipe SAVA KRANJ št. 5 Tijan GOGIĆ /99379/ je bil prijavljen s strani sodnika, saj je po koncu tekme vstopil v garderobne prostore domače ekipe in verbalno izzival ter grozil enemu izmed igralcev, zato se na podlagi določil 5/e., 8/1(d). in 22. člena DP NZS ter v povezavi s točko I.G Disciplinske politike organov vodenja tekmovanj, igralcu za to kršitev izreče kazen:

prepoved nastopanja na 2 /dveh/ nogometnih tekmah.

Zapisnik smo klubi prejeli kot pripono v e-pošti.

Isti zapisnik objavljen na uradni spletni strani MNZG-Kranj:

Gorenjska liga – STAREJŠI DEČKI, 2. krog 6.9.2020

TRŽIČ 2012 : SAVA KRANJ
Igralec ekipe SAVA KRANJ št. 43 Marko STOJNIĆ /108669/ je bil prijavljen s strani sodnika, saj je po koncu tekme v civilni opremi vstopil v garderobne prostore domače ekipe in verbalno izzival ter grozil enemu izmed igralcev, zato se na podlagi določil 5/e., 8/1(d). in 22. člena DP NZS ter v povezavi s točko I.G Disciplinske politike organov vodenja tekmovanj, igralcu za to kršitev izreče kazen: prepoved nastopanja na 2 /dveh/ nogometnih tekmah.

Na kateri osnovi je bil opravljen popravek zapisnika, nam ni poznano. Zavedamo se, da smo vsi zmotljivi. Ne glede na vse je najmanj kar bi odgovorni morali storiti to, da bi klubu dobili popravek zapisnika z uradno obrazložitvijo, zakaj je do zamenjave kaznovanega igralca prišlo.

 

Presoje oziroma odločitve ni ….
… dotlej pa z gumijastim kladivom..

Ker je prvotno kaznovani igralec NK Sava Kranj Tijan Gogič nastopil na prvenstveni tekmi tretjega kroga proti ekipi Škofje Loke, ima teza o neregularnem prvenstvu starejših dečkov toliko večjo vrednost.

Se nadaljuje..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja