Ekipa U15 na pripravah v Umagu

NK KRANJ priprave Umag 2023 U15

V nedeljo, 26. 2., se je ekipa U15 odpravila na priprave v Umag. Prispeli so že v jutranjih urah in v pričakovanju priprave sob, odšli na kosilo. Po kosilu so se namestili v sobe in sledil kratek počitek pred prvo tekmo proti NK Svoboda. Tekma se je pričela z okrepljenim vetrom in ne najbolje. Po hitro prejetem zadetku se je ekipa rdečih vendarle zbudila in začela igrati bolj resno.

NK KRANJ priprave Umag 2023 U15
Odhod na priprave

A na žalost ne dovolj –  proti koncu prvega polčasa so prejeli še drugi zadetek, vendar tud to jih ni ustavilo. Po kratkem premoru so hitro prešli v fazo napada in kmalu uspeli zadeti za zmanjšanje prednosti nasprotnika. Proti koncu tekme so pritisnili še bolj in zasluženo dosegli drugi zadetek za izenačenje. Kljub napadanju pa niso uspeli doseči še tretjega zadetka. Po tekmi je v hotelu sledila še zaslužena večerja. 

NK KRANJ priprave Umag 2023 U15
Skupinska Umag 2023

V ponedeljek sta bila na sporedu dva treninga na katerih so se osredotočili na izvajanje vaj za hitre reakcije po izgubljeni žogi ter zaključkih iz predložkov. Prav to jim je najbolj manjkalo na prvi tekmi. Po prihodu iz drugega treninga je sledilo kopanje v bazenu in večerja. 

V torek so imeli pred seboj velik izziv, saj je sledila tekma proti kadetom kluba Mengo. Že takoj po prihodu na igrišče je bilo opaziti veliko fizično prednost nasprotnika. Nekateri igralci nasprotne ekipe so bili namreč tudi tri leta starejši od naših fantov, kar se je izkazalo tudi na samem igrišču. Vsem fantom gredo čestitke za prikazano borbeno igro. Na žalost pa to ni bilo dovolj, saj soo tokrat morali priznati premoč nasprotniku. Po prihodu v hotel se je čutilo rahlo razočaranje, vendar tudi take tekme prinesejo določene izkušnje, ki jim bodo koristile v prihodnje.  

V sredo, 1. 3., so se po zajtrku odpravili domov proti Kranju in prispeli v dopoldanskih urah. Glavni namen priprav je bil dosežen, ekipa je bolj povezana, z več izkušnjami, ki jim bodo koristile v prihodnje.

NK KRANJ priprave Umag 2023 U15
Tudi zabave ni manjkalo 🙂

PREBERITE ŠE ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja