Visoka zmaga rdečih nad Velesovim

Pričelo se je prvenstvo MNZG. V ŠP Zarica so rdeči vragi gostili vedno neugodno ekipo “Velsa”, tokrat tudi v neposrednem TV prenosu, kar je v letošnji sezoni prava popestritev prvenstva. Prvič se je domačemu občinstvu predstavil tudi nov strateg ekipe Igor Stojanov in to z odliko. Po uvodnih minutah so pobudo prevzeli rdeči in po prekršku na kapetanom Robnikom v 17 minuti povedli. Zanesljiv izvajalec najstrožje kazni je bil povratnik med rdeče Stojan Ilić.

Do konca polčasa so imeli domači nekaj izvrstnih priložnostih, ki jih niso uspeli realizirati. Črne minute za goste pa je prinesel začetek nadaljevanja. Po silovitem pritisku domačih je vratar gostov v desetih minutah kar trikrat moral poiskati žogo v mreži.

Dejan Robnik, 3x strelec

Strelci Dejan Robnik 2x in Gal Ribnikar. V 85 minuti smo videli krasen zadetek Robnika, ki je s tem prvenstvo otvoril s hat trikom in zanesljivo napovedal boj za strelsko krono. Častni zadetek za goste je dosegel Anže Šimenc. Pohvaliti gre celotno ekipo tudi za far play, saj so tekmo končali brez prejetega rumenega kartona (gostje 4x). Žal pa sta igrišče zaradi poškodbe predčasno zapustila Jovanovski Angel (12′) in Kljajič Filip (47′), katerima želimo čimprejšnji povratek.

PREBERITE ŠE ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja