Tretja zmaga zapored

NK Kranj U15 2021
V torek 5. oktobra smo odigrali prvenstveno tekmo z ekipo NK Lesce. Tekma je bila odigrana na našem glavnem igrišču, ki je bilo precej razmočeno zaradi dežja. Na srečo nam je bilo vere med tekmo naklonjeno, saj ni bilo videti niti kaplje dežja. Sama tekma je bila trda borba na igrišču obeh ekip. V prvem polčasu je ekipa Lesc imela več priložnosti za zadetek, kot naša, a kljub temu nam je uspel zadetek. Po strelu našega igralca na gol, je žoga zadela vratnico in nato odbila v hrbet vratarja ter končala v mreži. Tako se je tudi prvi polčas končal z rezultatom 1:0.
 
 
Rdeči slavijo zasluženo zmago. Čestitke!
Rdeči slavijo zasluženo zmago. Čestitke!
 
V drugem polčasu so gostje imeli pobudo in pritiskali na naša vrata, da bi prišli do izenačenja. Igrali smo še taktično obrambo ter poskušali iz protinapadov dati še en gol. Na koncu odlična igra naših fantov v obrambi v sredini je poskrbela, da se naša mreža na tekmi ni zatresla. Pohvaliti moram tudi našega vratarja, ki je kot zadnji mož zaustavil vse strele na gol.
 
Vse pohvale za tretjo zmago zapored ter drugo tekmo zapored brez prejetega gola. Verjeti v sebe je prava pot k uspehu in me veseli, da ste začeli verjeti v sebe in v celotni tim.
 
Trener ekipe U15, Boban Mjerimačka
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja