Z borbeno igro do solidnih rezultatov

nk kranj u13

Tekma 14.9.2019 je v Velesovem predstavljala poseben izziv. Ekipa ŽNK Velesovo je sestavljena iz deklet, ki so stara 11 in 12 let. Tehnično smo bili enakovredni, v fizični moči je bila razlika kar očitna. Kljub vsemu smo zelo dobro odigrali obe tekmi. Največjo težavo je smo imeli doseči zadetek iz vseh priigranih priložnosti. Pohvaliti je potrebno vse igralce za njihov pristop in borbenost, ker če bomo tudi v naslednjih tekmah tako igrali uspeh ne bo izostal.

Tekme dveh izenačenih nasprotnikov

V petek 20.9.2019 je ekipa odigrala tekme z ekipo Ločan na igrišču v Puštalu. Tekme so bile zelo izenačene, saj so se vse odločale v zadnjih trenutkih. Od prejšnjih tekem smo tudi popravili učinkovitost in dosegli kar nekaj golov.

Vidi se, da fantje in dekle vse bolj dojemajo nogometno igro, vse več je domiselnih akcij in spretnih preigravanj. Borbenost pa tako in tako ni bila nikoli problem.

Vse to je odraz tega, da je udeležba na treningih skoraj 100% in se resnost in ukaželjnost iz treningov vse bolj prenaša tudi na tekme. Le tako naprej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja