Zimski turnir Cerklje 2019 U15

V okviru priprav na pomladni del sezone, se je naša ekipa U14 (letnik 2005) udeležila dvoranskega turnirja v Cerkljah.

Poleg naše ekipe, ki jo je trener Milan Gogić razdelil v dve moštvi, so sodelovale še ekipe NK Žiri – Ledina, NK ex Velesovo 2005 in NK Ljubno ob Savinji. Tako se je med seboj pomerilo šest moštev in že kmalu se je videlo, v katerih moštvih igrajo igralci izstopnega letnika U15 in kje igrajo leto dni mlajši igralci.

Naši igralci, ki so spadali v kategorijo mlajših igralcev, so imeli dobre nasprotnike, ki so bili tudi fizično močnejši. Ne glede na to, so se v prvem delu turnirja dobro borili in pokazali všečno igro. Poznalo se je, da smo imeli malo menjav in so bili v drugem delu turnirja igralci brez potrebne svežine in energije.

Igralci so dobili dober vpogled v to, da se bo potrebno na treningih še bolj truditi, kajti le tako bodo prišli tudi dobri rezultati na tekmah. Cilj udeležbe na turnirju je bil vsem igralcem ponuditi zadosti igralnih minut pred nadaljevanjem prvenstva.

Ne najboljši rezultatski izplen tega turnirja (osvojili smo peto in šesto mesto) igralcem ne sme vzeti volje po izboljšavah in napredovanju. Turnir v Cerkljah je ena izkušnja več za naše igralce in tako ga je potrebno tudi jemati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja