Pestro na turnirju Umag Trophy 2018

Ekipa U13 se je pretekli teden mudila na turnirju v Umagu. Mladi nogometaši so se nastanili v hotelu Sol Garden Istra****, a kaj kmalu so morali zavihati rokave in se odpraviti na tekmo. V petek so odigrali dve tekmi in sicer ob 14:00 uri proti NK Iliriji iz Ljubljane, ter ob 16:55 uri proti NK Jarenina iz okolice Maribora. Na obeh tekmah so morali priznati premoč svojim bolj fizično zmogljivim nasprotnikom,  ki so imeli kar nekaj dobrih priložnosti za uspešne zaključke na naša vrata.

V soboto sta jih že čakali naslednji dve  tekmi. Prva proti NK  Domžale ter popoldanska tekma proti nogometašem Brežic. Žal so tudi na tokratni tekmi dobili nasprotniki, predvsem se je doboro odrezala ekipa Domžal, ki je dominirala na turnirju in osvojila prvo mesto.

V nedeljo bi morali fantje odigrati dopoldansko tekmo proti NK Vodnjan, a so za boj za 18. mesto digrali tekmo le proti NK Dobrovce. V precej  izenačeni tekmi smo na začetku srečanja prejeli zadetek, kljub temu, da so imeli v nadaljevanju tekme dobre priložnosti za zadeteke, niso bili učinkoviti pri zaključku.

Na turnirju smo dosegli 18 mesto od 20 ekip, ki so bile udeležene. Fante čakajo nove priložnosti, nove zmage, zato glave pokonci, nič ni izgubljeno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja