Nogometno srečanje najmlajših

V soboto je bil na sporedu drugo srečanje otrok prvih razredov iz kranjskih OŠ, ki v tekočem šolskem letu obiskujejo nogometne krožke. Naš klub, v dogovoru z ostalimi klubi in MNZG Kranj organizira nogometno dejavnost v OŠ Orehek, OŠ Staneta Žagarja ter v PŠ Mavčiče ion PŠ Besnica.

Kot sem omenil smo se srečali v soboto v telovadnici OŠ Franceta Prešerna. Nekako smo sestavili  ekipe, problem je bil ta, da je prišlo kar lepo število otrok, vsak pa je dobil svojo “minutažo”, tako da je bilo vsem zadoščeno. Nismo šteli golov, sestavljali lestvice, izbirali najboljšega igralca ali vratarja.

Važno je bilo druženje z vrstniki iz ostalih šol. Če pa se je vmes prikradla kakšna nerodnost, ni nihče zameril. Nihče se ni rodil popoln, mar ne. Med tem pa so starši, sestrice, bratci, dedki in babice udobno sedeli na tribuni in zaploskali svojim malim nogometašem ob uspešni pa tudi ob nerodnih potezah.
Na koncu smo bili vsi zadovoljni: otroci so uživali v igri, ravno tako starši, trener pa ob več kot dobri udeležbi mladih nogometašev.
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja