Predstavitev trenerja: David Konjar

David je pričel igrati nogomet  na začetku drugega razreda osnovne šole, torej pri 7 letih. Trenirati je začel v NK Kranj, in sicer  v okviru krožka na šoli, moj trener pa je bil Stojan Humar, ki še danes vztraja in nudi vsem najmlajšim odlične možnosti za razvoj nogometnih trenerskih  sposobnosti. Kot igralec je vztrajal do članske kategorije, ko je zaključil z aktivnim igranjem nogometa.

Zaključek prezgodnje igralske upokojitve je sovpadal z vpisom na fakulteto, ki je na primorskem, kar mu je onemogočilo nadaljevanje treniranja v članski ekipi NK Zarica Kranj. Za kakšen drug klub v študentskih letih ni imel dovolj motivacije in volje. Vso nogometno pot je igral za NK Zarica Kranj, večinoma v Gorenjski Ligi. Pri selekciji U14 je bil del ekipe, ki je igrala v prvi slovenski nogometni  ligi U-15. Bil je prvak gorenjske v kadetski in mladinski kategoriji.

 Kot trener je pričel delovati pred kratkim, saj je to njegovo prvo trenersko leto v klubu. Zaenkrat ima trenersko izobrazbo C, vendar namerava v prihodnosti napredovati, saj mu po njegovih besedah  treniranje nogometa nudi veliko sreče, veselja in pa tudi sprostitve po napornih dnevih. V sezoni 2019/2020 vodi ekipo U13. V tem času epidemije pa redno ohranjaa stike z nogometaši kluba.

David Konjar
Trener U13 NK Zarica Kranj

Trener David Konjar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja