Predstavitev igralca – Nejc Malgaj

Nejca poškodba ni odvrnila od nogometa, pridno trenira doma in verjame, da se bo na zelenico vrnil s še več zagona kot prej!

Nejc Malgaj igra pri ekipi U13 glavno vlogo v napadu, saj ima igralno pozicijo centralnega napadalca oz. po domače povedano »špice«. Nejc je pred kratkim okreval po poškodbi kolena, zaradi katere je bil primoran izpustiti celoten jesenski del sezone. Iz tegarazloga Nejc trenutno še ni stoodstotno pripravljen, vendar se situacija izboljšuje iz tedna v teden, predvsem na račun njegovega samostojnega dela in fizioterapije.

Glavna prednost igralca kot je Nejc je zagotovo natančen strel na gol, katerega definitivno ima. Ima tudi ogromen potencial, da se razvije v najboljšega strelca v ekipi, saj ima odlične fizične predispozicije kot tudi odlično nogometno znanje.

V prihodnjih mesecih, bo potrebno veliko dela predvsem na fizični moči, koordinaciji in hitrosti, saj je poškodba pustila svoje posledice. Glede na to, da Nejc v teh časih vadi od doma in pošilja slike vadbe, nas nima kaj skrbeti, saj se bo Nejc v spomladanski del sezone vrnil močnejši kot prej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja