OTROŠKA NOGOMETNA ŠOLA

Nogometna šola NK Kranj v sodelovanju s kranjskimi osnovnimi šolami vsako leto organizira otroško nogometno šolo. Gre za interesno dejavnost, ki je pomemben temelj za popularizacijo našega kluba in športa na sploh. Na dveh osnovnih šolah in dveh podružničnih v katerih sodeluje okoli 50 otrok se vadba izvaja dvakrat tedensko.

Program je namenjen dečkom in deklicam prve triade in sicer starih od šest do osem let. Vadba poteka pod vodstvom in nadzorom strokovno usposobljenega vaditelja. Cilj pedagoško-strokovnega procesa je spoznavanje pomena športa oziroma natančneje nogometa. Otroci se bodo v sklopu vadbe učili ustreznega športnega vedenja in osnovnih elementov nogometne igre, izboljšali pa bodo tudi svoje motorične sposobnosti.

Osnovne šole, ki so vključene v projekt ONŠ:

OŠ Orehek
OŠ Staneta Žagarja
PŠ Mavčiče
PŠ Besnica

Več informacij:
Vodja otroške nogometne šole: Stojan Humar
Telefon: 040 670 600
E-pošta: nkkranj@t-2net; stojan.humar23@gmail.com

NOGOMETNI VRTEC

Pod okriljem naše Otroške nogometne šole NK Kranj pa smo začeli tudi s projektom poučne, zabavne vadbe za najmlajše. Potekala bo dvakrat tedensko v Športnem parku Zarica pod strokovnim vodstvom naših trenerjev. Vabilo v nogometni vrtec 2020/2021 velja za otroke, rojene v letih 2014 in 2015.

Otroke želimo navdušiti za nogometno igro, spodbujati k gibanju in zdravemu načinu življenja. Želimo jim tudi kar najboljše predstaviti nogomet in naš klub.