Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
06.05.2014 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Ekipa U10 (letnik 2004) tudi med počitnicami ni počivala. Trener Matjaž Zagmajster: “V začetku tedna smo kljub počitnicam izvedli dva treninga in se pripravljali na turnir v Avstriji. V nedeljo, 4.5., smo se že zgodaj zjutraj zbrali pred klubskimi prostori in se nato z avtomobili v spremstvu staršev odpeljali čez Ljubelj do Celovca. Tam so nas že čakali pripravljeni tereni in ob 10.00 smo imeli že prvo tekmo.

Matjaž z varovanci

Igrali smo na pravi travi, a ker terena še nismo dobro poznali, malce pa nam je nagajal tudi veter na terenu in v naši samozavesti, smo bili še neodločeni in smo po prvem zadetku kar malce klonili.

Podpora navijačev za lep uspeh

A zagon so nam dali naši zvesti navijači in tako smo remizirali. V drugi in tretji tekmi smo dobili zagon in pometli s konkurenco. Tako smo se uvrstili v nadaljnje tekmovanje. Žal pa smo za nasprotnika dobili zelo dobro uigrano Muro, ki smo ji športno priznali zmago. A se nismo dali in tako v tekmi za 3. mesto premagali še tekmeca s katerim smo v prvi tekmi remizirali. Končni izkupiček je bil pokal za 3. mesto, vsak igralec je dobil svojo medaljo, imeli smo tudi

Najboljši vratar

najboljšega vratarja na turnirju v naši kategoriji. Fantje so res pokazali borbeno igro, bili so uigrani in z vsakim zadetkom bolj samozavestni.

Matjaž Zagmajster z druge perspektive

Super ste bili fantje, kar tako naprej”.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-10

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane