Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
10.11.2013 | | Natisni | 6 komentarjev

Predzadnji krog je prinesel še en poln izplen rdečih, tokrat je padla Ivančna Gorica. Zadetka za zmago 2:1 sta dosegla Stanko v prvem in Šujica v drugem polčasu. S tem smo zadržali stik za vodilno ekipo Zagorja za katero zaostajamo dve točki. Tekma je imela tudi tretji polčas, saj se je prvi vratar Pečnik med polčasom odločil pustiti ekipo na cedilu (!?), tako da je v drugem polčasu njegovo mesto v vratih zasedel  mladinec Jaka Šimenc in delo odlično opravil.

Vratar Jaka Šimenc je odlično opravil nalogo

Bravo Jaka !

6 komentarjev

 1. sašo je rekel/-la:

  ČESTITAMO,pravi odnos do dela bo prej ali slej poplačan!

 2. Žiga P je rekel/-la:

  Marsikaj se je dogajalo, masikaj se še bo dogajalo kljub temu čestitke vsem za prikazano na igrišču.
  V velikih klubih so igralci med seboj na smrt skregani a na igrišču delujejo kot eno , tako je tudi pri nas torej smo velik klub!!

 3. OČE-NAVIJAČ je rekel/-la:

  Zanimivo dogajanje ob in na tekmi, ki so jo naši fantje zasluženo dobili.
  Moram pa omeniti sodnika, ki je izjemno vodil tekmo, čeprav sta mu dva nevsakdanje dogodka močno otežila delo.
  Najprej se je na strani domačinov žoga odbila od stative v polje in potem identične situacija na naši strani. Nam je gol priznal, domačinom ne. Ne morem oceniti pravilnosti odločitve, vsekakor pa je z odločitvijo pokazal pogum in odločnost. Obojega pa mu ni manjkalo niti v nadaljevanju srečanja, ko je moral miriti domače igralce in gledalce, ki so se počutili ogoljufane zaradi njegovih odločitev.
  Takšno sojenje bi si morali ogledati gorenjski inkasantski sodniki, da bi se na lastne oči prepričali, kako lahko dober sodnik umiri strasti in konča tekmo brez incidentov.

 4. KRANJČAN je rekel/-la:

  Po prebranem članku je videti, da ekipa ni več tako kompaktna kot je bila na začetku prvenstva in celo prejšnjo sezono, morda se motim!? Ne morem komentirati tudi tako imenovanega tretjega polčasa, ki se je zgodil na tekmi z Ivančno gorico, a vendar se je zgodila velika škoda, saj je bil vratar Pečnik eden izmed najboljših in najbolj zaslužnejših posameznikov v ekipi, da je moštvo nasploh osvajalo točke v prejšnji sezoni in v tem prvem delu prvenstva! Škoda je seveda tudi ekipe saj to leto zares blestijo v prvenstvu in bi bila res velika tragedija, da bi sedaj popustili in s tem padli v sami igri in pa seveda na prvenstveni razpredelnici!

 5. levi bek je rekel/-la:

  Glede vratarja: seveda ga klub potrebuje. Nikakor pa to ne opravičuje njegovih dejanj. Še zdaleč ni taka kvaliteta, da bi bil nepogrešljiv. Več ali manj sem prisoten na tekmah, pa vseeno nisem prepričan da je ravno on dodana vrednost ekipi. Kar se pa tiče odnosa do kluba, pa se čudim da še vedno tolerirate njegovo početje (pokalna v Žireh, prvenstvene proti Izoli, Ajdovščini, Ivančni Gorici). Če mu klub in soigralci kaj pomenijo naj spremeni obnašanje, sicer pa,…

 6. aligator je rekel/-la:

  Nič mi ni žal,da sem si tekmo ogledal na zelo “zoprnem” terenu.Igralcem pohvale za borbenost do konca tekme,stranski sodnik ob tribuni res še potrebuje kar nekaj vaje,glavnemu pa čestitke za vodenje kot so že mnogi napisali.Kot slišim so zgodbe o vratarju ponavljujoče kar pa je treba enkrat presekati.Takole pustiti soigralce,trenerja vodstvo ekipe in v končni fazi tudi nas navijače na sredini tekme preprosto”na cedilu” je pa res nizkotno dejanje.Strinjam se z predhodnim komentarjem”levega beka” ki z dejstvi predstavi podrobneje dogodke povezane z vratarjem.
  novim zmagam naproti in smelo v prihodnost.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane