Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
21.05.2013 | | Natisni | 14 komentarjev

Nedeljska tekma z Naklanci se je za mladinsko ekipo končala z dvojnim porazom. Rezultatskim 1:2 (1:1) in

Čim manj tovrstnih pomoči si želimo

poškodbo Šubica, ko je v 22.minuti moral iz igrišča zaradi naleta gostujočega igralca in na Jesenicah moral iskati pomoč zdravniške ekipe.

Z naskokom največji poraz v nedeljskem popoldnevu, pa je bilo, kot že nekajkrat doslej videno, obnašanje oziroma vodenje gostujoče ekipe. Neverjetno! Početje pedagoga na gostujoči klopi je vredno resničnega razmisleka. Komu služi tovrstno obnašanje, so to vrednote, ki sodijo na nogometna, športna igrišča? Čaka mlade nogometaše zaradi vodenja v stilu “pokaži mišice in grobost” svetlejša prihodnost v nogometu, športu in še kje?

Čestitake nogometašem za zmago, trenerju pač ne !

Pa, da ne bo pomote. Zmagi gostom ne gre oporekati, lahko pa se tudi igralci zamislijo ( polnoletnost je tu ) in odločijo kako in s kakšnimi metodami naprej.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-19

14 komentarjev

 1. NEVTRALEN je rekel/-la:

  Nejcu želim čim hitrejše okrevanje.
  Glede na sosledje dogodkov na igrišču, se mi poraja dvom, ali ni bila poškodba kar del taktike? Sam temu ne verjamem (ne upam verjeti), reakcija gostujočega igralca po doseženem zadetku pa mi vseeno dovoljuje dvomiti…
  Seveda je vloga sodnikov, da tako ravnanje preprečijo, smo pa že ugotovili, da so bili v nedeljo na delu popolni amaterji. Škoda, sam sem mnenja, da se na tak način dela velika škoda nogometu.

  LP, Matej

 2. OČE-NAVIJAČ je rekel/-la:

  Najprej glede poškodbe Šubica, ki jo ni staknil zaradi naleta gostujočega igralca, ampak zaradi udarca in porivanja v prekinitvi po dosojenem prekršku (in igralcu Nakla zato slepi, neuravnovešeni sodnik ni pokazal niti rumenega kartona).
  Potem pa o psihopatu, ki vsekakor ne sodi na ali ob nogometna igrišča in o ostalih nogometnih delavcih, ki so krivi za to, da taki ‘sodniki’, ‘trenerji’ stojijo na zelenicah (ali ob zelenicah).
  Spoštovani trenerji, pa ja ne mislite, da bo nekaj naredil predsednik MNZG. Predsednik MNZG je kot kamen na utapljajočem človeku, ki se še tako lahko trudi, pa ne more izplavati. Zato je bivši predsednik Triglava brez MNZG-ja ustvaril super nogometno šolo, novo vodstvo pa to nadgradilo na področjih, na katerih je bil bivši predsednik tanjši. In smo v Kranju dobili zmagovito kombinacijo, ki se nam je ni potrebno sramovati. Kljub temu, da imamo MNZG in predsednika, ki nas kot kamen vleče nazaj, vendar očitno se je ta kombinacija naučila plavati tudi s kamnom privezanim za nogo.
  Zato je potrebno, dragi trenerji, odločneje nastopiti in takim razmeram počasi narediti konec. Ekipo, ki jo trenira psihopat, ki uči, kako poškodovati nasprotnika, lahko izločite iz tekmovanja.Kako? Enostavno. Ne igrate proti njim. Pa naj na tak način osvojijo prvenstvo (3:0 brez igre). Vendar bo ekipa razpadla, ker ne bodo tekmovali. Lahko si naredite interni seznam sodnikov s prepihom med ušesi (prepih se dogaja v praznem prostoru). In sodniški organizaciji posredujete seznam sodnikov, ki ne morejo soditi tekem tega ranga. In seveda vztrajate na tem, da ne boste igrali, če bo tak sodnik delegiran.
  Ker v prvenstvu tekmuje samo šest ekip, torej se mora za vse dogovoriti samo pet trenerjev (in pet predsednikov) in tej gorenjski sramoti narediti konec.
  Bo pa mogoče rdeči predsednik prišel v anale nogometnega športa, kot prvi predsednik nogometne organizacije, v kateri so stavkali nogometni delavci na tak način.

 3. GLEDALEC je rekel/-la:

  Vsaka medalja ima dve plati. Zanimivo je bilo slišati komentiranje navijačev in staršev kluba iz Nakla, ki se jim početje njihovega trenerja ni zdelo nič sporno. Njihova ekipa je pač zmagala cilj pa očitno opravičuje sredstvo (beri retardirano obnašanje gostujočega trenerja) tudi na tako bornem nivoju tekmovanja kot je ta mladinska liga. Vsi prisotni s(m)o se zgražali nad obnašanjem pijanega trenerja naklanskega moštva, nihče od moralno neoporečnih prisotnih pa se ni zamislil nad lastnim glasnim komentiranjem ali bolje rečeno zmerjanjem igralcev in trenerja Zarice.

 4. Nima veze je rekel/-la:

  Delate se reučke sram vas je lahka res ;) ) vse je narobe če zgubite a k zmagate vas boli kurac aja pa se to če ste bili mogoče boljši od nas zakaj potem niste zmagali te tekme meli ste igralca več pa je vse eno padel zadetek ;)

 5. Gogi je rekel/-la:

  Eden od komentatorjev je pokazal svoj obraz ze na tekmi,ko je verbalno napadal,se pravi grdo,grdo zalil navijacico Nakla.Kar se pa trenerja tice je pa za vsasega gospod.Ce me spomin ne vara je ta isti trener pred 5 leti ko je vodil Britof vrgel Zarico iz prve snl.In ta isti trener vam je tudi letos prekrizal nacrte z osvojitvijo 1 mesta v 1 gnl.

 6. Kibic je rekel/-la:

  Telefon v roki, vodenje tekme in ščuvanje igralcev po načelu “brcni ga, kdor leži ta ne beži” se nadaljuje v stilu, ki smo ga pri trustu pred leti že opazili. Takrat je vodil ekipo rdeče belih iz sosednje vasi. Le tako naprej, klubov v mnzg je še nekaj….

 7. levi bek je rekel/-la:

  Vsak poraz boli, to je res. Res je tudi to, da bi prepotentnim samovščečnim pijancem službujoče osebe že pred tekmo morale prepovedati opravljanje trenerske funkcije na klopi. Če bi mojega otroka vodil tak osebek, bi pošteno razmislil o tem, ali mu ga bom še zaupal

 8. J.K. je rekel/-la:

  Glede nato, da se ne strinjam ne z enimi in drugimi pa bi kot prvo izpostavil kako je sploh možno da se igra na takem igrišču??? Če bi igrali na lepši igralni površini nk kranj ne bi imel večjih težav z vrstniki iz nakla, ki še niti enkrt letos niso pokazali dopadljive igre za razliko od kranjčanov… O sodnikih pa sam najraje ne bi razpredal.
  L.P.
  J.K.

 9. no name je rekel/-la:

  sam neki a ko je pa vš golman našmu napadalcu uletu u glavo pa ma zarad tega pretres možganov je blo pa use uredu

 10. debil je rekel/-la:

  no vi ste pa bruhi, ker kr neki govorite, in katera od ekip se še prtozuje nad trenerjem, razen zarica? aja nobena zato ker ste folk na zarici mal prsekani. no bruhi je pa tud naš…

 11. Zarica je zakon je rekel/-la:

  Naklo je kmečki klub brez spoštovanja in igre nočejo priznati da je zarica bljša od njih Če jih nemoreš premagati jih poškoduj prpe pjte krave molzt in fubal prepustite ostalim klubom ki igrajo nogomet in ne ragbi.

 12. Nima veze je rekel/-la:

  V Velesovem igrajo ženski nogomet mislim,da ste vi pravšnji za to ligo
  ( http://shrani.si/files/calimerojfupqg.jpg )

 13. trener je rekel/-la:

  Kar moral sem se oglasiti, ko vidim komentarje na trenerja NK Naklo. Mislim, da vsi dobro vemo za koga gre. Sam sem leto nazaj vodil ekipo mlajših dečkov, prav tako tudi on. Kar je takrat počenjal ta “gospod” je bilo neverjetno, pod vsakim nivojem. Otroci stari 12 let so ga poslušali, naši starši in tudi sam smo se zgražali. Od žaljenja, podcenjevanja nasprotnika,ščuvanja lastnih otrok,… Čudno res da takemu trenerju starši zaupajo otroke… Podobno situacijo sem letos doživel na Savi, pa kaj moramo. Nič! Sodnik pride, odpiska(praviloma res katastrofalno) tekmo, posluša trenerja ki ga pošilja v vse odprtine in še kaj, pa nič. Na koncu pobere denar in gre, to je to. Lahko bi se to zapisalo v zapisnik enkrat, dvakrat,…nato bi morala slediti kazen, pa bi mogoče razmislil, čeprav mislim da on ne bi. Mogoče bi v klubu potem razmislili da nekaj ni ok…

 14. Nima veze je rekel/-la:

  HaHa lahka se sam smejim da še kar blatite trenerja NK Nakla;podli ste trener tukaj nima nubene veze če se ne spomnite je zapustil igrišče sam že prvi polčas. Pa še to če smo po vašem kmetje smo kar dobri kmetje da smo 1 na lestvici ;)

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane