Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
06.05.2012 | | Natisni | 8 komentarjev

Danes bi morali mladinci odigrati tekmo15.kroga MNZG v Lescah. Tekma se bi morala na osnovi delegiranja pričeti ob 10.00 uri, končala

Dopoldansko druženje v Lescah...

pa se je že nekaj minut čez deseto..!

... in fotka za spomin

Naša ekipa se je pravočasno odpravila na pot in v Lesce prišla eno uro pred tekmo. Gostitelji so nas le začudeno gledali, kaj počnemo tako zgodaj, češ, da imamo tekmo šele ob 12.00 uri, kajti pred nami je tekma starejših dečkov. Da bo zmeda še večja so na tekmo pravočasno  prišli tudi vsi trije delegirani sodniki (Renko,Vasič in Đokič). O spremembi časa igranja nismo bili obveščeni ne mi in ne sodniki. Torej mo bili na igrišču uro pred tekmo in še debelo uro po tem le mi in sodniki, igralcev mladinske ekipe Lesc pač ne. Predstavnik domače ekipe je povedal, da njihovo igralci vedo, da je tekma ob 12.00 uri, mi pa se sprašujemo kako to, če smo mi in sodniki prišli na tekmo po razporedu deligiranja. Kdo je sporočil gostiteljem in s katerim dopisom, če pa tega nismo prejeli ne mi ne sodniki, da je tekma ob 12.uri? Če tega obvestila ni bilo so posledice jasne.

Naša ekipa je počakala na uradni začetek tekme, ki je ni bilo, zahtevala od sodnikov zapisnik, a ga možje v

Rumen, rdeč...in še kakšen karton

črnem po navodilih vodje tekmovanja niso hoteli zapisati in so nekaj čez deseto uro zapustili Športni park v Lescah, za njim pa tudi mi. Pričakovali smo, da bodo domači sklicali svoje nogometaše z namenom, da se tekma odigra takoj po končanem srečanju starejših dečkov, nikakor pa nismo pripravljeni porabiti čas za tekmo praktično celo nedeljo.

Trener Jerič je komentiral:»Odgovornost je v celoti prevzel vodja tekmovanja, seveda njegovo odločitev  spoštujem, vendar osebno mislim, da bi bilo spoštljivo do njega, da bi ga o napaki pravočasno iz kluba NK Lesce obvestili, saj so vedeli  o napačni delegirani uri v nasprotnem primeru bi bili domači igralci prisotni. Domnevam, da je nasprotnemu moštvu ustrezalo napačno delegiranje. Čudi me izjava vodje tekmovanja, da se bo tekma odigrala naknadno in da ne bo nobene sankcije, ker domače ekipe ni bilo prisotne, čemu potem pravilniki..”

Za konec pa še ena cvetka.

Sodniki so zakon

Sodniki bodo, ne da bi napisali zapisnik o neodigrani tekmi dobili povrnjene potne stroške, kdo jih bo vrnil nam? Morda pa vseeno sodniška organizacija na osnovi nedavno popravljenega cenika sodniških taks ?

Kategorije: Novice, Prva stran, U-19

8 komentarjev

 1. Darko Marolt je rekel/-la:

  V imenu NK Lesce v celoti zavračam našo odgovornost. Isti primer se nam zgodi vsako drugo nedeljo in iz strani organizatorja smo dobili dokaj “oster” odgovor, da nam ni treba reagirati (ker sem pošiljal maile), saj se v takem primeru mladinska tekma avtomatsko igra ob 12 h.Seveda nam je žal, da gostje niste bili obveščeni, saj smo na istem vlaku in vemo kaj so stroški in kako težko je priti do finančnih sredstev, a krivda pač ni na naši strani. Srečno in Pozdrav iz Lesc, Darko Marolt.

 2. Levi bek je rekel/-la:

  Zadeva je preprosta. Upoštevati je treba termin, ki je delegiran. Vse ostalo je v nasprotju z veljavnimi predpisi. Zakaj domači po tem ko so videli delegiranje niso odreagirali je njihova stvar in ne naša. Z gostovanji v Lescah smo za letos zaključili!!!

 3. monika je rekel/-la:

  popolnoma se strinjam z levim bekom-sicer pa domačini so že v ponedeljek menda vedeli za napako, zakaj nas ni nihče obvestil???
  drugače pa -za sodnike je poskrbljeno-potni stroški povrnjeni,kaj pa mi??? kaj mislite da nam je tako prijetno se peljati kar tako malo na izlet-pa dež,pa nedelja,pa …..kdo bo pa nam kril potne stroške???čeprav smo zagreti navijači in spremljevalci svojih otrok-malo spoštovanja bi si pa tudi mi zaslužili in bili o prestavitvi tekme pravočasno obveščeni.

 4. Aleš je rekel/-la:

  strinjam se da je treba upoštevati termin.baj naj bi klubi že dostikrat odregirali s klici in maili zaradi podobnih stvari.moje mnenje je da je za to kriva MNZG.oni so plačani za takšne stvari.če preverjajo vse zapisnike in ne vem kaj še,bodo tud take zadeve.mislim da je NK Kranj opravičen do povračila vseh stroškov iz strani MNZG.

 5. Žiga je rekel/-la:

  Moje osebno stališče je tako: Domačini bi morali obvestiti vodjo tekmovanja in Nk Kranj o nastalem zapletu, zato so imeli 5 dni časa.
  Zavestno so se odločili, da tega ne bodo storili glede na to, da so bili tudi sodniki prisotni ob delegiranem času.
  Na ukaz vodje tekmovanja sodniki niso hoteli napisati zapisnika, kar je v nasprotju z tekmovalnimi prepozicijami MNZG in skrajno nefer od gospoda Roglja. Nk Kranj je imel s prevozom v Lecce 120eur stroškov, kdo jih bo povrnil. Nk Kranj pričakuje, da se bo tekma registrirala z rezultatom 0:3!! Letos smo z gostovanji v Lescah z ekipo U18 zaključili.

 6. monika je rekel/-la:

  hmm kdo kroji usodo naših fantov??? mnz gorenjske seveda, ni kaj,pa se peljimo še malo na gorenjsko-saj imamo itak preveč denarja, za bencin nam pa vedno povrnejo- kajne?????pa to verjetno še sploh ne bi bil problem ,samo način, pa zares ni pravi,kaj mislite vi, na malo višjih položajih, kot smo mi starši-saj naša beseda itak nič ne velja,kljub temu,da brez naše podpore-finančne in psihične- marsikaterega igralca že nebi bilo na igrišču .Če potegnem črto pod tale dogodek-ali smo se kaj naučili??? Da besede staršev prav nič ne veljajo -žal.
  Ja pa naj bo -upam ,da tale dogodek da našim fantom v četrtek še posebno moč,krila,da pokažejo na igrišču zares igro,ki so je sposobni-na zmago fantje-DAJMO NAŠI!!!!

 7. Vezni je rekel/-la:

  Vso srečo v četrtek vam želimo tudi Škofjeločani!

 8. Aleš je rekel/-la:

  a nismo za letos z gostovanji v Lescah končali?

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane