Revija nogometa za najmlajše

Stojan Humar, neumorni vodja Otroške nogometne šole

V soboto, 11.maja, nam je le uspelo izpeljati revijo nogometa 1. in 2. razredov, ki so v iztekajočem šolskem letu obiskovali nogometne krožke v šolah S. Žagarja, Orehek, J. Aljaža. Mavčič in Besnice. Zbralo se je 58 otrok, ki so se pomerili v tekmah “vsak z vsakim”. Po pozdravnem govoru vodje ONŠ Stojana Humarja staršem, so se “ta prave” tekme pričele. Ob bučni podpori staršev in sorodnikov so otroci neizmerno uživali.

Ker imamo v Športnem parku Zarica 2.mali igrišči z umetno travo je revija potekala zelo tekoče. Poleg organizatorja Stojana so bili vključeni v delo še trenerji Matjaž, Nik, Beni in Gal. Posebej je potrebno omeniti Matjaža, ki že več kot desetletje sodeluje pri teh akcijah. Vlogo fotoreporterja je prevzela Anja in zadeva je tekla, kot je treba. Nadaljevanje bo sledilo naslednji teden, ko se bo pričela OTROŠKA NOGOMETNA ŠOLA ZARICA.
Ni potrebno posebej poudarjati, da je namen takšnih prireditev, tako revije kot nogometne šole, pridobiti čim več otrok v klub. Prepričani smo, da nam bo to uspelo.

..Orehki v napadu..
..Žagarčki proti Orehkom..
..na drugem igrišču pa Mavčki in Aljažki..
Tekma se je pričela
Nasvet trenerja Nika
Mi smo pa “z Besnce”
Skupinska fotografija prvošolcev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja