Ekipa U8  na turnirju Umag Trophy 2023

Trener Matjaž Zagmajster z ekipo U8

Ekipa U8 se je v četrtek, 9. 3., odpravila na turnir Umag Trophy, ki je potekal v Umagu na Hrvaškem. Turnirja se je udeležilo 9 igralcev. Prvi dan so se nogometaši po prihodu nastanili v hotelu Sol Garden Istra in se razgledali v okolici hotela, nato pa se peš odpravili do ATP Umag, kjer je potekala slavnostna otvoritev turnirja. Otvoritev je bila res spektakularna, saj jih je na koncu presenetil še nekaj minutni ognjemet. Po vrnitvi v hotel so odšli na večerjo, nato pa na druženje v svoje sobe. 

Ekipa se veseli po končani tekmi
Ekipa se veseli po končani tekmi

Drugi dan po zajtrku je bila na sporedu prva tekma. Vse tekme so potekale na igrišču Katoro, ki je tik ob hotelu. Tako so v petek imeli tri tekme, v soboto pa dve. Na vseh tekmah je bila bučna podpora s tribun, saj so za nas navijali naši najzvestejši navijači, naši starši. V soboto popoldan so se končale tekme predtekmovanja, v nedeljo pa sta sledili še dve tekmi za razvrstitev po mestih.

Akcija ob bučnem navijanju s tribun
Akcija ob bučnem navijanju s tribun

Glede na to, da je bil to za ekipo prvi turnir oziroma, da igralci sploh še niso odigrali pravih tekem, razen zimske lige, se je iz tekme v tekmo videl njihov napredek. Tako so si prislužili nekaj remijev in nekaj porazov.

V nedeljo pa so bili že pravi eksperti. Prvo tekmo so žal izgubili po kazenskih strelih, a zadnjo tekmo zmagali, kar je igralcem dalo veliko motivacije za naprej. Po tekmi vsi dobili medalje za sodelovanje. Navdušeni in polni vtisov ter povezani v trdno vez ekipe, so vsi skupaj rekli, da se bodo v Umag še vrnili.

 

Trener Matjaž Zagmajster z ekipo U8
Trener Matjaž Zagmajster se veseli skupaj z ekipo U8

PREBERITE ŠE ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja