Ekipa U15 zaključila z jesenskim delom tekmovanja

NK Kranj ekipa U15

V nedeljo je tudi ekipa U15 z domačo tekmo zaključila jesenski del tekmovanja. Nasprotniki so bili vrstniki NK Jesenice. Tekmo so sicer izgubili, vendar kdor si je srečanje ogledal je lahko ugotovil, da so si fantje zaslužili kaj več. Igra je imela „rep in glavo“, na žalost pa niso bili dovolj zbrani pri zaključkih pred golom tako kot nasprotniki. 

Ekipa U15 zaključila z jesenskim delom tekmovanja
Ekipa U15 zaključila z jesenskim delom tekmovanja

“Trenutno trenira 25 fantov in deklet, vsekakor je viden napredek v vseh elementih nogometne igre. Težave so v nihanju na posameznih tekmah: eno odigrajo zelo dobro, drugo pa predvsem nasprotno. Nekateri so se letos prvič srečali z velikim igriščem. Ekipa ima še veliko rezerv in prepričan sem, da bojo v spomladanskem delu prvenstva enakopravni nasprotnik na vsaki tekmi“, je po tekmi dejal trener Boban, kateremu pomaga še David Konjar. 

Akcija ...
Akcija …

Da ekipa ne bo izgubila tekmovalnega ritma, so se prijavili na Zimsko ligo v Radomljah, ki bo trajala vse do meseca marca, predvideva se, da bodo odigrali 10 tekem. Potem jih čakajo priprave v Umagu in že bo pomlad in nadaljevanje prvenstva. Pa veliko uspeha!

In še kot zanimivost je treba omeniti, da je tekmo sodil bivši mednarodni sodnik Andrej Žnidaršič. Ni mu bilo pod častjo soditi dečkom U15 v gorenjski ligi. No, Andrej je igral nogomet v našem klubu, od otroških pa do članov, potem pa se je odločil za sodniško kariero, katero je pred časom uspešno zaključil.

Sodnik Andrej Žnidaršič
Sodnik Andrej Žnidaršič

PREBERITE ŠE ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja