Po turnirju Umag Trophy za ekipo U8

Nk Kranj U8 Umag Trophy

Ekipa U8 se je v petek, 18. 3., odpravila na mednarodni turnir Umag Trophy 2022 v Umag na Hrvaškem. Polni energije in otroške razposajenosti smo z avtobusom prispeli v Umag in se nastanili v hotelu Sol Garden Istra. Popoldan nas je že čakala tekma proti NŠ Mura. Kljub temu, da so bili igralci prvič na takem turnirju in da je bila tudi udeležba na treningih tekom zime slabša, so se igralci dobro znašli na igrišču.

Trener Matjaž Zagmajster z ekipo
Trener Matjaž Zagmajster z ekipo

Zvečer smo se sprostili v bazenu in po večerji utonili v spanec. Nekateri hitreje, nekateri pa z malo težavami zaradi domotožja. Otroci so namreč še majhni in za večino je bila to prva noč stran od staršev. Zjutraj so se polni energije zbudili skupaj s soncem in po krepkem zajtrku nas je čakala tekma proti NK Celje – rumeni. Na igrišču so se igralci še malce lovili, a je bila igra vse bolj aktivna in napadalna. Popoldan pa smo imeli še tekmi proti NK Buje in NK Domžale Dob rdeči. Tudi na teh dveh tekmah se je izkazalo, da so igralci vse bolj povezani. Tako smo predtekmovanja zaključili z zmago in se veselo zapodili v bazen.

Na pripravah v Umagu
Na pripravah v Umagu

V nedeljo pa sta nas čakali še dve tekmi v srebrni skupini. Končni izid tekem in uvrstitev ni pomembna, saj smo v Umag prišli po izkušnje, znanje in predvsem graditi prijateljstvo. Zahvaliti pa se moramo tudi številnim staršem, ki so nas spodbujali s tribun. Tisti pa, ki si turnirja niso mogli ogledati v živo, so si vse tekme lahko pogledali preko neposrednega prenosa na Facebooku.

PREBERITE ŠE ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja