Zmaga ekipe U15 v Škofja Loki

V sredo 29. septembra je ekipa starejših dečkov odigrala prvenstveno tekmo z ekipo NK Škofja Loka U14. Tekma je bila odigrana v Godešiču na naravni travi. V prvem polčasu smo spremljali izenačeno tekmo s priložnostmi na obeh straneh. Potrebno je izpostaviti odlično obrambo našega vratarja v prvem polčasu, ko se je napadalec domačih znašel sam pred vrati. Medtem, ko so vsi videli že žogo v golu, se je naš vratar izkazal z odlično obrambo.

V nadaljevanju po odmoru je moštvo rdečih po navodilu trenerja zaigralo bolj organizirano, tako, da domači niso več prihajali do priložnosti za dosego zadetka.  V 15 minuti drugega polčasa pa smo videli težko pričakovan gol naše ekipe, po izvrstnem strelu z roba kazenskega prostora. Po tem golu so naši fantje dobili krila, zaigrali še bolj napadalno in do konca srečanja zadeli še trikrat. Prvič v sezoni so naša vrata ostala nedotaknjena.

Odlično fantje, le tako naprej!
Odlično fantje, le tako naprej!

»Tekma je bila do našega prvega zadetka zelo izenačena, po njem pa se je vse spremenilo. Vse pohvale gredo domačinom na fer in korektni igri. Veliko sreče jim želim v nadaljnjem tekmovanju«, je po tekmi dejal trener Boban Mjerimačka in dodal: »Pohvala vsem mojim nogometašem, druga tekma zapored se je končala z zmago. Veseli me da gremo z vidika taktike v pravo smer, ter da se držimo dogovorjenih navodil, na kakšen način želimo igrati.

Trener ekipe U15, Boban Mjerimačka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja