Zmaga s šestimi zadetki

V nedeljo 26. septembra smo odigrali prvenstveno tekmo z ekipo NK Kranjska Goro. Tekma je bila odigrana v Čičarah na odlični travnati površini za igranje nogometa. Sam začetek za nas ni bil ugoden, ker smo že po prvem strelu proti našim vratom prejeli zadetek. Na srečo to ni zmedlo naše fante, saj smo v kratkem času po zadetku preobrnili rezultat v našo korist. Tako so gledalci v prvem polčasu videli tri gole.

Akcija v Kranjski Gori
Akcija v Kranjski Gori

Sanjski začetek drugega polčasa, ter povišanje vodstva. Kljub boljši igri v drugem polčasu je naša obramba imela veliko težav z nasprotnikovimi protinapadi. Do konca tekme je padlo še 5 golov na obeh straneh. Zmaga v drugem polčasu ni bila nikoli pod vprašajem ampak je kljub temu ekipa Kranjske Gore pokazala, da imajo zelo dobre posameznike.

Kar se tiče naše ekipe se vidi, da bomo v zimskem času morali veliko delati na tehniki vsakega igralca posebej. Nenatančne podaje ter slabi sprejemi so botrovali temu, da smo na tekmi nasprotnikom dovolili veliko priložnosti za zaključek na gol.

Vseeno moram fante pohvaliti na trdi in borbeni igri. Samo takoj naprej. 😀⚽👍

Trener ekipe U15, Boban Mjerimačka

Več o aktualnem dogajanju

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja