Bojan Jokić, otrok Zarice

Bojan Jokić nadaljuje kariero v Rusiji in sicer v dosedanjem klubu. Bojan Jokić je prve nogometne korake naredil v Zarici in v našem klubu ostal do kadetske kategorije. Bojan pa ni bil le odličen nogometaš, pač pa je bil tudi vzoren učenec. Po končani osnovni šoli je nadaljeval šolanje v športni gimnaziji (Šentvid), tedaj pa je tudi prestopil v NK Triglav. Bojan vseskozi goji simpatije do matičnega kluba. To potrjuje tudi ustanovitev in izvajanje ONŠ (otroške nogometne šole) Bojan Jokić od l.2007 dalje.

Kariera Slovenskega kapetana je pomenljiva in predstavlja nazoren primer športne poti. Nobene potrebe ni, da igralci menjajo socialno okolje pred 15.letom. V ospredju so razvoj, vzgoja in napredek otrok ter igra. Rezultat mora biti posledica dela in osvojenega znanja. Zato bodo vsi, ki bodo spoštovali delo, red, disciplino in pripadnost klubu zmagovalci! Tudi tisti, ki ne bodo vrhunski nogometaši! Folklora selekcioniranja na Gorenjskem pri starostnikih 9,10.. let (!!) je prisotna in boleča.

Bojan Jokić, vzornik mladim
Prihodnjič: Menedžiranje po domače
Povezane novice:
ekipa.svet24.si
Izkušeni bočni branilec ne bo zamenjal klubskih barv.

Bojan Jokić bo tudi v novi sezoni igral za rusko Ufo. Kapetan izbrane vrste Slovenije je eden od šestih nogometašev, ki so podaljšali sodelovanje z dosedanjim klubom, so zapisali na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

Kranjčan dres ruskega prvoligaša nosi že četrto leto. Nekdanji član Zarice, Triglava, Gorice, Sochauxa, Chieva, Villarreala in Nottingham Foresta je v preteklosti že nosil tudi klubski kapetanski trak, za Ufo pa je v vseh tekmovanjih odigral 81 tekem.

Štiriintridesetletni branilec je ob Boštjanu Cesarju eden od dveh Slovencev, ki so za izbrano vrsto odigrali vsaj sto tekem.

(ekipa.svet24.si)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja