Vratar in branilca okrepili člansko moštvo

Darjan Curanović, Dragan Jurić in Aljoša Kopitar so nova imena v članskem moštvu. Darjan Curanović je matični igralec Zarice, kjer je igral za vse selekcije. Nogometno pot je v našem klubu pričel skupaj z Bojanom Jokićem, kapetanom Slovenske reprezentance, od koder sta pri 16 (šestnajstih) letih prestopila v Triglav. Darjan je med drugim nosil tudi dres Ljubljanske Olimpije, Avstrije Celovec v zadnji sezoni je nosil dres Ptujske Drave. Izkušeni vratar je zbral 43 nastopov v 1.SNL, za naš klub pa je v članski kategoriji nastopal v dveh sezonah 3.SNL in zbral 32 nastopov.

Dragan Jurič je v dresu rdečih že nastopal in sicer v sezoni 2013/2014. Nogometno pot je pričel v Triglavu, igral v vseh selekcijah, okusil pa je tudi 1.SNL. Prav tako se je v Športni park vrnil matični igralec Aljoša Kopitar, ki je v svoji karieri nastopal dobesedno na vseh pozicijah, tudi kot vratar. Trener Robnik je z njima pridobil izkušenost na osrednjih branilskih položajih, kjer se je ob poškodbi Lunarja pokazala velika vrzel.

Izkušeni Darjan Curanović na tekmi v Ljudskem vrtu 10-Nov-2018, (Photo by: Grega Wernig / Ekipa)

Dobrodošli!

 

2 thoughts on “Vratar in branilca okrepili člansko moštvo

  1. Janez Zupančič says:

    Zelo lepo, da se na Zarici ponovno budi kvalitetnejši članski nogomet, z večino igralcev, ki so se zapisali med največje uspehe članskega moštva. Želim vam, da ponovno in odgovorno realizirate vaš program in spet napredujete.

  2. Desni bek says:

    Bravo in dobrodošli doma. Zarica je veliko pripomogla k prepoznavnosti gorenjskega in posledično tudi slovenskega nogometa. Vedno je bila pripravljena sodelovati v dobrobit gorenjskemu nogometu. Žal je bila prevečkrat izigrana. Napočil je čas, ko lahko polni samozavesti tlakujemo svojo pot. Skupaj smo veliki. Skupaj zmoremo največ!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja