Pester vikend ekipe U10

Za ekipo U10 je res pester vikend. Bela ekipa se je udeležila finalnega turnirja RIN U11 (Rad igram nogomet) na Bledu, rdeča ekipa pa je bila povabljena na turnir v Ljubljano k ekipi NK Interblock ob otvoritvi nove umetne trave. Bela ekipa si je finale RIN-a prislužila na turnirju v Škofji Loki, kjer je brez izgubljene tekme osvojila turnir.

Zasluženo 3. mesto 🏆

Na Bledu ni šlo vse po načrtih. Tekme smo z leto starejšimi izgubili a nobene za več kot en gol. Osvojili smo končno četrto mesto kar vseeno ni slab rezultat v celotni sezoni. Rdeča ekipa je bila povabljena na turnir NK Interblock ob otvoritvi novega velikega igrišča pokritega z umetno travo. Nastopalo je 12 ekip v treh skupinah. Izžrebali so nas v skupino z NK Lesce, NK Vransko in domačini NK Interblock. Prvo tekmo smo igrali z NK Lesce in zaključili z rezultatom 2:2. Naslednjo tekmo smo z vrstniki iz NK Vransko zmagali z 3:0, za prvo mesto v skupini smo igrali z domačini in po relo dobri igri zmagali z rezultatom 7:2.

V polfinalu smo se pomerili z ekipo NK Krka in po začetni izenačeni igri nekoliko popustili in izgubili z 1:3. Za končno 3.mesto mesto smo premagali ekipo NK Brinje z rezultatom 3:0. Sedaj nas čakajo še treningi do konca meseca. Zadnji vikend se odpravljamo še na mednarodni turnir v Umag. S dogodkom bomo tudi zaključili letošnjo sezono.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja