Kaj mi pomeni igranje nogometa? Odgovarjata Teodor in Mark (U17)

Oglasila sta se tudi Teodor in Marko in nam opisala kaj jima pomeni igrati nogomet. Nogomet je, predvsem med fanti, zelo priljubljena igra, ki pa ni vezana le na zelenice, saj se jo da igrati malone povsod, tudi v domači dnevni sobi ali na šolskih hodnikih, pokošenem travniku ali pa pred blokom. A problem danes nastane, ker za igro nogometa potrebuješ soigralca. Zato je dandanes možno pravi nogomet igrati le virtualno. Tudi tako se lahko družiš s prijatelji.

Nogomet povezuje in združuje.

Teodor Malovrh: “Nogomet mi pomeni odlično sprostitev in športno aktivnost. Med igranjem tega športa se lahko družim s prijatelji in uživam v zanimivi igri. Pri nogometu sem se naučil delovati pod pritiskom, prevzemati odgovornost in sprejemati dobre odločitve v zahtevnih trenutkih”. 

Marko Ahačič: “Nogomet meni pomeni zabavo, formo, druženje s prijatelji in timsko delo. Zabava zato, ker se med treningi zabavamo in tako uživamo.  Forma zato, ker med igranjem nogometa veliko delaš in tako dobiš formo. Med igranjem nogometa spoznaš nove ljudi in tako nove prijatelje. Timsko delo, saj brez tega nogometa nebi bilo, saj ne moreš vsega sam.”

Trener, Matjaž Zagmajster

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja