Predstavitev trenerja: Rado Kepic

Predstavljamo vam trenerja Rado Kepica, ki v našem klubu deluje od leta 2002. Rado je svoje prve nogometne korake naredil leta 1975 v NK Visoko v selekciji starejši pionirji. Po dveh letih uspešnega igranja v NK Visoko je predvsem zaradi velike želje po lastnem napredku. Prestopil v NK Britof, kjer so prepoznali njegov talent in ga povabili, da nadgradi svojo nogometno igro v močnejši ligi pod okriljem NZS. NK Britof je nastopal v 2. slovenski kadetski ligi (U16). V tistem času so bili eden izmed bolje rangiranih klubov na gorenjskem, zastopali so gorenjski nogomet v slovenskem nogometnem prostoru Leta 1979 je bil Rado povabljen v selekcijo Kranja, kjer so bili zbrani uspešni nogometaši  iz Kranja in okolice tega letnika. Tu je Rado dve leti uspešno igrali v 1. slovenski mladinski ligi ( U18 ). 

Leta 1982 se je njegova kariera začasno prekinila, saj je tako kot vsi iz njegove generacije moral na obvezno služenje vojaškega roka. Po vrnitvi domov se je priključil matičnemu klubu, NK Visoko, kjer je aktivno igral vse do leta 1993. NK Visoko je bilo pred uvrstitvjo v višji rang 3.SNL  najboljše moštvo v gorenjski članski ligi. Rado je kot standardni član prve enajsterice celotno sezono odigral v 3. SNL . Leta so tekla, Rado se ni dal. Svojo nogometno pot je nadaljeval v NK Podgorje, kjer je leta 2001 zaključil igralsko kariero, in sicer pri zavidljivih 38 letih.
Po zaključenem aktivnem igranju, se je posvetil trenerskim dogodivščinam. Uspešno je končal šolanje leta 1981 z nazivom trener UEFA B. V svoji trenerski karieri je do sedaj treniral v NK Visoko (U14, U10 ), NK Britof (U10, U12 ), NŠ Mirana Pavlina (U10, U12 ), NK Podgorje (U14, člani ). V NK Zarica Kranj je pričel s trenerskim delom leta 2002. V klubu  je treniral vse selekcije vključno s člansko ekipo, ki je nastopala v MNZG.

Rado Kepic z vnukom Lovrom v družbi Jokić Bojana, kapetana Slovenske reprezentance 

 Rado danes uspešno trenira ekipo U10. V tem času je vzpostavil red in  disciplino na treningih. Rado sledi začrtanemu programu otroške nogometne šole Zarica Kranj, kar se kaže na nogometnem igrišču skozi tekme in turnirje. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja