Trenerji v NK Kranj

Trenutno smo v času epidemije, ko so vsi športni objekti v Sloveniji zaprti in samevajo. Vsekakor je težko, ko se pelješ ali sprehodiš ob ŠP Zarica. Vse je prazno. Okoli ŠP Zarica so ograje zaprte. Sedaj lahko slišiš pomladno petje ptic, tišino, pok v gozdu čez cesto, žuborenje reke Save. Slab mesec nazaj pa je bil ŠP Zarica poln energije in veselja otrok – nogometašev, ki so prihajali v ŠP Zarica in vadili svojo najljubšo športno panogo. Slišalo se je pogovarjanje otrok in nogometašev (podaj, bravo, to  gool ,…) vsi so bili otroško razigrani. Trenerji so pripravljali treninge z namenom vzgoje otrok – nogometašev in izpopolnjevanju nogometnih sposobnosti. Vsekakor je NK Kranj klub, ki ima odlične pogoje za izvedbo treningov v ŠP Zarica.

V klubu deluje osem trenerjev, ki skrbijo za razvoj nogometa. Prestavil vam bomo trenerje, ki delujejo v NK Kranj.

1.  Stojan Humar, ki skrbi za otroke prvega in drugega razreda je ključni trener, pedagog, vodja v klubu. Njegova naloga je usmerjati otroke v nogomet, in sicer v krožkih v šolah ter nadaljnje treniranje otrok v klubu.

Stojan je oseba z dolgoletnimi izkušnjami v nogometu, katere otrokom uspešno prenaša skozi oblike obšolskih dejavnosti.

Stojan Humar

Matjaž Zagmajster

2. Matjaž Zagmajster je dolgoletni izkušeni trener. Velja za enega izmed najzvestejših klubskih delavcev. V klub je prišel kot igralec. Bil je član zgodovinske ekipe mladincev, ki ji je uspel preboj v drugo mladinsko ligo. Kot zelo mlad je postal trener. Trenersko delo v klubu opravlja četrt stoletja. V sezoni 2019/2020 vodi ekipi U9 in U17. Vsekakor je Matjaž trener, ki je vedno pripravljen sodelovati pri razvoju delovanja kluba in na katerega se lahko zanesemo.

3. Rado Kepic je dolgoletni izkušeni trener. Tudi on ima izkušnje z igranjem nogometa. Igral je v drugi slovenski ligi, klubu se je priključil v začetku tega tisočletja. V sezoni 2019/2020 uspešno vodi ekipo U10, kar so pokazali z osvojitve zimske lige v mesecu februarju. Tudi za njega velja, da Zarico nosi v srcu.

4. Boban Mjerimačka je mlad ambiciozen trener, ki bo ob taki zavzetosti kot jo kaže v tej sezoni zagotovo postal nepogrešljiv član trenerske ekipe. V sezoni 2019/2020 vodi ekipo U11.

Rado Kepic

Ekipa U11 pod vodstvom Bobana Mjerimačka

5. David Konjar je je še en otrok Zarice, ki je do sedaj njegov edini klub. Dres našega kluba je nosil v vseh starostnih skupinah, razen pri članih. Zelo mlad je odšel na šolanje na obalo. Po vrnitvi v domače okolje se je priključil trenerski ekipi. David je mlad ambiciozen trener, v sezoni 2019/2020 vodi ekipo U13.

Milan Gogić

6. Milan Gogić je dolgoletni izkušeni trener  in vodja nogometne šole v klubu. Njegova nogometna ambicioznost in želja po napredku sta ga vodili po poti nenehnega izpopolnjevanja. S tem si je pridobil PRO nogometno licenco. Zanj velja, da je eden izmed stebrov trenerske piramide. V sezoni 2019/2020 vodi ekipo U15.

7. Dejan Robnik je bivši uspešni nogometaš, ki je svoje bogato nogometno znanje kot mlad nogometaš uveljavljal tudi v Italiji.

Vsekakor je pustil viden pečat v slovenskem nogometu, in sicer kot reprezentant U-21. Igral je za klube NK Triglav,  NK Publikum Celje,  NK Maribor, NK Šenčur, NK Zarica. Dejan v sezoni 2019/2020 vodi ekipi U19 in člane.

Dejan Robnik

Gregor Šmajd

8. Gregor Šmajd je uspešno branil vrata Gorenjskih klubov (NK Britof, NK Zarica, NK Šenčur ). Gregor je del svoje nogometne vratarske kariere gradil na Cipru. V sezoni 2019/2020 Gregor skrbi za napredek vratarjev v klubu.

Verjamem, da pogrešate nogomet v ŠP Zarica, zato ostanite doma in v krogu družine izvajajte vsakdanje življenjske aktivnosti. Po preklicu epidemije pa se vidimo v ŠP Zarica, kjer bomo zopet igrali nogomet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja