Naš prvi ta pravi pokal

V času v kakršnem smo sedaj se je lepo spomniti na lepe stvari, ki so se nam zgodile v preteklem letu ali pa v letih še prej. Danes sem se spomnil, kako napeto je bilo, ko smo se na turnirju v Bohinjski Bistrici prvič z ekipo letnika 2010 prebili v polfinale kakega turnirja.

Pokal je naš!

V predtekmovanju nam je šlo zadovoljivo. Premagali smo ekipi Britofa in domačinov. Z ekipo Triglav A pa smo imeli nekaj problemov in po izenačeni igri tekmo izgubili.

V polfinalu smo se srečali z ekipo Bleda. V glavah smo imeli “saj smo že v polfinalu in en od pokalov bo že naš”. Ni se izteklo tako. Blejci so izkoristili naše napake in nepazljivost ter nas premagali. Težko se je bilo spet zbrati in naprotnik, spet Triglav, sedaj B ekipa. Trener nas je poskušal vzpodbuditi in pripraviti na tekmo a mi smo že videli kako se nam  pokal, ki je bil že v naših rokah vse bolj izmika.

Boječe smo začeli tekmo in nismo in nismo ujeli pravega ritma. 

Potem pa velika priložnost  nasprotnikov in sreča za nas, da je vrtatar branil. To je bila prava vzpodbuda in počasi smo le preobrnili tekmo v našo korist. Čisto na koncu igralnega časa nam je uspelo zadeti in prvi pravi pokal je bil naš.

To pa ta dan ni bilo vse. Filip je zmagal v streljanju kazenskih strelov, naša bela ekipa pa je ta dan nastopala na turnirju RIN in vse tekme zmagala ter se uvrstila na zaključno tekmovanje, ki pa ga sedaj zaradi virusa najbrž ne bo.

Lp Rado

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja