Ostanimo povezani – trenerji NK Kranj

V četrtek dne 12.03.2020 smo v klubu izdali odlok o prenehanju vseh aktivnosti v ŠP Zarica. Vsekakor je na prvem mestu zdravje otrok. Pred odpovedjo smo se vrnili s priprav iz Umaga, kjer smo uživali v druženju, treniranju in igranju nogometa. Počutili smo se kot nogometaši, ki jim je to vsakodnevna služba. Prihod iz Umaga v ŠP Zarica je bil poln veselja s strani staršev, otrok, trenerjev. Vsekakor je bil prihod videti, da klub deluje v dobro otrok in da nam starši zaupajo pri vseh aktivnostih v klubu. Naslednji dan se otroci odpravijo v šolo, trenerji v službo, kjer dobimo navodila šole, delodajalcev, da s ponedeljkom zapirajo šole.

Za otroke je bilo to veselje za nas starše pa stres, kako, kaj še bo.

Trenerjem v Zarici ni vseeno za svoje igralce

Vsekakor se moramo zavedati, da v tem času moramo ostati doma in upoštevati navodila države. Verjetno se vsi skupaj nekaj novega naučimo, otroci se učijo na daljavo, nekateri delajo od doma. Po vsem tem, ko se konča stanje v katerem smo se znašli, upam da se  bomo vrnili še močnejši in bolj povezani.

Skratka pomembno je, da imamo stike preko elektronske pošte. Posredujte nam slike kako preživljate svoj čas, napišite kakšno zanimivost in jo delite z vsemi nami, ter tudi ko ne treniramo v ŠP Zarica ostanimo povezani.

Ostanite zdravi.

Trenerji NK Kranj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja