Ekipa U15 na pripravah v Umagu

Na pripravah v Umagu, kjer je bila ekipa U15 skupaj z ostalimi selekcijami, je prvi dan pričela s tekmo proti NK Trebnje, a žal izgubila 2:0. Naslednje jutri smo s pozitivno energijo pričeli s treningom v Stellamarisu.

Popoldne je sledila tekma ob 15:30 proti Domžalam z ekipo U14, ki pa so bili za nas prevelik zalogaj, predvsem v smislu fizične moči in hitrosti nogometašev. Morali smo priznati premoč, Domžalčani so zaluženo zmagali.

Po tekmi smo opravili regeneracijo, nato je sledil skok v bazen in zaslužena večerja. Nekateri fantje so dan zaključili s skupnim druženjem, drugi pa so uživali v igranju igric. 

Ekipa U15 na tekmi z Domžalami

Tretji dan se je že pokazala utrujenost nogometašev, vendar smo kljub temu smo opravili dopoldanski trening, kot smo si zadali. Glede na to, da je bila ekipa kadetov na pripravah v manjšem številu, smo jim pomagali pri izvedbi treninga in tekmi, ki so jo odigrali v Novigradu proti ekipi NK Jadran iz Poreča. Ekipa U15 je odigrala še tekmo proti NK Brežicam, kjer smo prikazali organizirano igro v obrambi. V napadu smo prihajali do zaključkov na gol, a žal brez zadetkov. Ekipa Brežic je tako  izkoristila naše slabe trenutke na tekmi in zasluženo pospravila zmago v svoj žep.
 
V sredo 11.3., smo zjutraj naredili še trening, po kosilu pa odpravili z Umaga proti Kranju.

Trener ekipa U15, Milan Gogić

Še nekaj utrinkov s priprav v Umagu 2020

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja