Ekipa U11 na pripravah v Umagu

V nedeljo 8.3 2020 ob 10.45 uri smo se ekipe U11, U13, U15 in U17 odpravile na priprave v Umag, kamor smo prispeli po dveh urah in pol vožnje z avtobusom. Po namestitvi v hotel smo se z ekipama U11 in U13 odločili narediti en kratek sprehod ob morju. Že prvi dan smo imeli tekmo z ekipo NK Lenart. Ekipa U11 se je prvič srečala s sistemom 8+1. Po odličnem prvem polčasu smo v drugem sicer nekoliko popustili, ampak kljub vsemu odigrali odlično tekmo. Vse pohvale tako nogometašem in nogometašici. Po tekmi smo imeli večerjo, po večerji pa druženje ter zaslužen spanec.
 
Po tekmi smo imeli večerjo, po večerji pa druženje ter zaslužen spanec. Po odličnem prvem polčasu smo v drugem sicer nekoliko popustili, ampak kljub vsemu odigrali odlično tekmo. Vse pohvale tako nogometašem in nogometašici. 

Drugi dan, v ponedeljek, smo že zgodaj zjutraj ob 7h odšli na zajtrk. Ob 8h nas je čakal avtobus, ki nas je odpeljal na trening. Po treningu nas je čakalo kosilo ter počitek pred tekmo, ki je sledila z ekipo NK Brežice. Naša druga tekma je znova pokazala, da je ekipa U11 pripravljena na začetek druge sezone, ko bodo kot selekcija U12 igrali s sistemom 8+1. Znova odličen prvi polčas ter nekoliko slabši drugi. Pohvale za borbeno igro. Po tekmi smo se odpravili z ekipama U11 in U13 na bazen, kjer so fantje in punca pokazali svoje plavalne sposobnosti. Ni manjkalo skokov v vodo ter špricanja z vodo. Po norčijah na bazenu smo se opravili na večerjo, kjer je bil najbolj priljubljen sladoled. Kljub dolgim vrstam so fantje in punca čakali ter dočakali vsak svojo priljubljeno sladico.

Tretji dan – torek, smo zopet ponovili vajo od ponedeljka. Ob sedmih zajtrk, ob osmih prevoz na trening, po treningu kosilo, počitek ter tekma z ekipo NK Umag. Naša najbolj odigrana tekma v Umagu s sistemom 8+1. Bravo fantje in punca. Po tekmi zaslužen skok v vodo.

Bazen in tekma sta nas toliko izmučila, da smo pri večerji pojedli vsi po dva krožnika. Na koncu pa sladoled in ostale sladice. Po večerji so si nekateri ogledali tekmo lige prvakov, kjer je briljiral Josip Iličić. Spet nekateri drugi so bili raje v sobi ter se družili ob različnih igrah.

Zadnji dan priprav v Umagu smo spet začeli z zajtrkom. Po zajtrku je sledil trening ter po treningu kosilo. Po kosilu smo se odjavili iz sob in počakali na avtobus, ki nas je odpeljal nazaj v Kranj. Prihod v Kranj ob 16h in veseli obrazi staršev v ŠP Zarica.
 
Rad bi pohvalil vso ekipo U11, ki so tekom priprav upoštevali vsa trenerjeva navodila.
 
Trener U11, Boban Mjerimačka

Nogometni utrinki s priprav v Umagu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja