Ekipa U10 osvojila Zimsko ligo

nk zarica kranj

V letošnji sezoni smo se v Šenčur na zimsko ligo prijavili z dvema ekipama NK Kranj beli in NK Kranj Rdeči. Obe sta igrali v skupinah s po devetimi ekipami. Ekipi sta dosegli rezultate, ki so boljši kot smo jih pričakovali. Bela ekipa je z dvema zmagama, tremi neodločenimi in tremi porazi v svoji skupini, zasegla šesto mesto, rdeča ekipa pa s šestimi zmagami, enim neodločenim in enim porazom drugo mesto. 

Trud in delo se poplača, zimska liga je naša!
Trud in delo se poplača, zimska liga je naša!

V nedeljo 9.2.2020 so se na finalnem delu srečale prve štiri ekipe iz vsake skupine. Naša rdeča ekipa je v četrtfinalu igrala z ekipo Lesc in zmagala. V polfinalu smo se pomerili z ekipo Britofa in po res razburljivi tekmi v kateri so povedli nasprotniki najprej izenačili in na koncu zmagali tekmo. Še bolj razburljivo je bilo finale z ekipo Radomelj, tekmo so namreč odločili šele kazenski streli. Loterijo smo na našo srečo dobili in osvojili zimsko ligo za leto 2020.

Pohvalil bi igralce obeh ekip tako belih kot rdečih. Pozna se redno prihajanje na treninge, resno delo na treningih. Tako moramo delati še naprej in uspehov ne bo majkalo. Zahvala tudi strastnim navijačem, ki so nas vzpodbujali tudi v trenutkih ko ni šlo vse po naših željah.

Trener ekipe U10, Rado Kepic

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja