Odličen začetek kadetov

Z ekipo U17 smo v novi sezoni 2019/2020 odigrali že drugi krog. V novi sezoni ekipo sestavljajo igralci letnika 2003 in 2004, in to, da še nismo uigrani, se je pokazalo v prvem krogu, ko smo na domačem igrišču izgubili 4:1 proti ekipi Sava Kranj. Tekmo je bila izgubljena zaradi lastnih napak, saj si gostje sicer niso ustvarili kakšnih velikih priložnosti. V prvem krogu žal ni šlo prav nič po planu, razpoloženje na igrišču ni bilo kaj prida.

V drugem krogu smo na domačem igrišču igrali z novincem v ligi Nk Niko Železniki, situacija pa poplnoma drugačna. Ekipa je tekmovanje pričela zelo samozavestno, z namenom zmage, in že v tretji minuti povedla, v 13 minuti dosegla rezultat 2:0, do konca prvega polčasa pa si ustvarili še kar nekaj lepih priložnosti za zadeteke, a bili kaznovani za nezbranost v napadu. Gostje so po naši napaki v obrambi v 30 minuti rezultat znižali na 2:1.
Strelci:
Kujtim Kabashi 4 x
Žan Kuzma 2 x
Jan Lukan 1 x
Luka Mirkovič 1x
Kavčič Miha 1x AG
Na srečo je dal zadetek gostov še večjo željo po zmagi in do polčasa smo še enkrat zadeli. Rezultat v polčasu 3:1.
 
V drugem polčasu smo bili od prve minute zelo nevarni za gostujoča vrata in bili uspešni v zaključkih napada, saj smo do konca tekme kar 6 krat zadeli. Po visokem vodstvu nam je za trenutek padla koncentracija v obrambi, gostje so jo izkoristiti, 2 krat zadeli in ublažili končni rezultat z 9:3.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja