Otroška nogometna šola Bojana Jokića

Za nami je še en krasen dogodek v Športnem parku Zarica. Otroška nogometna šola Bojana Jokića je tradicionalna in v organizaciji neumornega Humar Stojana in Matjaža Zagmajstra z že dolgo znanim koledarjem tega res krasnega športnega dogodka.
Kapetan državne reprezentance Bojan Jokić je tudi tokrat razveseli njegove naslednike z svojim obiskom in jih za njihov trud tudi nagradil z lepimi darili. Vsak nogometaš je prejel žogo, majico in medaljo za uspešno opravljeno nogometno šolo.
Pomembno je poudariti, da je Bojan Jokić v vseh trinajstih letih trajanja šole na zaključni prireditvi izostal le enkrat in to seveda upravičeno, saj je leta 2010 z nogometno reprezentanco sodeloval na mundialu v Južni Afriki. Bojan, ki je pričel s treniranjem v našem klubu in se kot odličen nogometaš učenec gimnazije uvrstil v slovensko kadetsko reprezentanco, je s 16. leti prestopil v Triglav, od 19. do 21.leta nastopal za Gorico, od tam pa se je podal v profesionalne vode v tujino, v Francijo, Italijo, Španijo, Anglijo in v Rusijo, kjer danes igra za prvoligaško moštvo UFA.
Bojan hvala v imenu vseh, ki jih navdušuješ in v imenu kluba NK Kranj kjer si vedno dobrodošel.

Sestanek s starši pred prihodom Bojana Jokića

V pričakovanju prihoda

In Bojan je tu!

Še nekaj utrinkov z nogometne šole Bojana Jokića…

Veseli Nika in Kristina na fotografiranju z Bojanom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja