Na vročem terenu ekipa U13 dosegla novo zmago

Pri več kot 30 °C se je ekipa U13 v ŠP Zarica pomerila z ekipo NK Šobec Lesce in jo premagala 2 : 0.

Razmere za igro so bile dokaj neugodne, saj se je tekma odvijala ob 14:00 uri pri temperaturi, ki ne more prinesti najlepše igre. To se je najbolje videlo v prvem polčasu, ko ekipi nista mogli prikazati tekoče in lepe igre. Vendarle pa so igralci obeh moštev že takrat kazali borbeno igro. V prvem delu sta imeli obe ekipi nekaj možnosti za zadetek, vendarle se nobeni ni posrečilo zadeti gola.

V drugem delu pa se je pokazala prednost domačega terena in naša boljša fizična pripravljenost. Iz ene od priložnosti smo nasprotni gol zatresli po lepem predložku iz kota. Po vodstvu smo uspeli zadržati vse pritiske nasprotnika in tudi še enkrat iz velike razdalje zadeti. Strel iz razdalje je bil zadosti močan in preveč neugoden, da bi nasprotnemu golmanu uspela obramba. Potem je bilo samo še potrebno tekmo varno pripeljati do konca, kar je našim fantom tudi uspelo.

Opaziti je, da so se v ekipo U13 vrnili nekateri poškodovani igralci, tako da ekipa iz tedna v teden napreduje in kar škoda je, da je sezona pri koncu.

Čestitke fantom in trenerju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja