Odlična predstava v Britofu

Ekipa U17 je v 16. krogu gostovala v Britofu in ponovno tekmo zaključila z visoko zmago.

Igralce je bilo pred tekmo potrebno opozoriti, da nasprotnika ne gre podcenjevati, saj so prav zadnjo tekmo jesenskega dela v Britofu končali z najvišjo zmago doslej (1:10). Prvi polčas je potekal nekoliko zadržano, prvih pet minut je nasprotnik pričel z intenzivno igro, a kmalu se je situacija obrnila, saj so se nato do konca večinoma branili in čakali na protinapad.
Kljub lepim možnostim za zadetke, so bili naši nogometaši v zaključkih premalo natančni. V 21. minuti je bila najlepša priložnost prvega polčasa za strel iz kazenskega prostora, a žal neuspešno (odlična obramba domačega vratarja). V 31. minuti pa prvi zadetek po kar desetem izvedenem kotu. Po lepem predložku Kasunića je najvišje v kazenskem prostoru skočil Oblak in žogo z glavo pospravil v domačo mrežo.
Do polčasa so imeli fantje še dve pol priložnosti, ki pa sta ostali neizkoriščeni, polčas se je tako končal z minimalno prednostjo.
V drugem polčasu smo domačine stisnili na svojo polovico in jih z lepo kombinatorno igro nadigrali. In v enajstih minutah (od 51. minute – 62. minute) kar 3x zadeli v polno. Tokratni strelci so bili:
Lukan, Kabashi in Malovrh.
Domačini so dvakrat v drugem polčasu nevarno zapretili iz protinapada a se je naš vratar Rooss obakrat odlično izkazal. Do konca tekme so mrežo nasprotnika še dvakrat zatresli, tokrat sta zadela Lukan in Vizovišek.

Bravo fantje!

NK Britof : NK Zarica Kranj (0:6)
 
STRELCI:
2x Lukan,
1x Oblak
1x Kabashi
1x Malovrh
1x Vizovišek
 
 
Igralci si zaslužijo vse čestitke za prikazano igro, predvsem v drugem polčasu, kjer so pokazali eno boljših iger v spomladanskem delu prvenstva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja