Ekipa U13 zabeležila zasluženo zmago

Ekipa U13 je v športnem parku Zarica gostila ekipo U13 iz Lesc.

Že takoj v uvodu so igralci obeh ekip prikazali borbeno in hitro igro, hitro je bilo jasno, da do zadnjega sodnikovega žvižga zmagovalca ne bomo dobili. V prvem polčasu se je igra odvijala med dvema kazenskima prostoroma. Hitro igro nasprotnika so dobro zaustavljali naši vezni igralci, katerim so na pomoč prišli tudi obrambni igralci.

V prvem polčasu našim igralcem v obrambni akciji le enkrat ni uspelo, tako so nasprotniki povedli. Vendar pa se naši nogometaši niso vdali v usodo, pač pa so še naprej igrali borbeno in zavzeto. Pritisk so na njihove obrambne igralce vršili že naši napadalci, njihovo obrambno linijo in golmana so prisilili v napako, po kateri smo dobili indirektni strel v kazenskem prostoru. Naši fantje so se zbrali in tako dobro izvedli strel, da je žoga končala v njihovem golu.

Prvi polčas se je nadaljeval z borbenostjo in nepopustljivostjo obeh ekip. Vendarle pa se je pritisk na nasprotnika stopnjeval, tako je bilo še kar nekaj lepih priložnosti za zadetek.

V drugem polčasu smo prevzeli pobudo na domačem igrišču in z nekaterimi lepimi akcijami je naša ekipa dali slutiti, da bo danes zmaga njihova. Trener Milan Gogić je tudi v drugem polčasu nadaljeval z rednimi menjavami, v igri se je ohranjala svežina in hitrost.

Cel drugi polčas je v zraku visel drugi gol, ki so ga po lepi akciji napadalcev proti koncu tekme tudi dosegli. Nato je bilo potrebno samo še ohraniti mrežo nedotaknjeno, za kar so lepo skrbeli obrambni igralci in tudi golman.

Tako se je tekma končala z 2 : 1 za ekipo Zarica Kranj.

Današnja lepa in borbena igra naših fantov nas gledalce kar vabi na naslednjo tekmo, vabljeni tudi vi!

Fantje v akciji 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja