Kadeti v odlični formi

Kadeti so v 14 krogu na domačem igrišču pričakali vedno neugodno ekipo Save Kranj. Tekma je bila ravno taka kot je bilo pričakovati; težka do zadnjega sodniškega piska.

Prvi polčas:
Tekma se je začela zelo napadalno, nasprotnika so z agresivno igro na njihovi polovici že v drugi minuti tekme prisili v napako, saj je njihov vratar po pritisku našega napadalca (Kabashi) žogo poslal v lastno mrežo. Po prvem golu je bila igra obeh ekip na razmočenem igrišču raztrgana. Nekaj več od same igre so imeli naši nogometaši, a pravih priložnosti si niso znali pripraviti, izjemi sta bili prosti strel Kolenovića in lepa obramba gostujočega vratarja.
Tekma v drugem polčasu je potekala po pričakovanjih, gostje so bili za odtenek nevarnejši a brez kakšnih konkretnih priložnosti. Igralce je trener med polčasom večkrat opomnil, da en gol ne bo dovolj za zmago, in kmalu zatem so gostje v 57. minuti iz kota izenačili rezultat.
 
Po izenačujočem zadetku so vse moči usmerili v napad z željo po novem zadetku, a jim je v ključnem trenutku vedno malo zmanjkalo, da bi lahko prišli do vodstva. V 73. minuti je Kolenović lepo preigraval v kazenskem prostoru v katerem ga je nepravilno zaustavil gostujoči branilec in sodnik je takoj pokazal na kazenski strel. Žogo si je na belo piko postavil Idrizoski in zanesljivo zadel in postavil končni izid tekme. 
 
Nk Zarica Kranj : Nk Sava Kranj 2:1

Ekipa U17 
Na sliki manjkajo: Tilen Maček (poškodba), Anej Vizovišek in Nace Oštir (bolezen)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja