Rezultati 1. kroga spomladanskega dela so znani

Ekipa U13 je odigrala 1. krog v spomladanskem delu tekmovanja na Bledu in kljub borbenosti izgubila z 2:1. Na tekmi so nastopili v precej okrnjeni zasedbi, predvsem zaradi poškodb in bolezni, vsekakor je tudi to botrovalo k slabšim rezultatom.
Vsi igralci so prikazali borbeno igro, vendar v ključnih trenutkih je bilo strojenih preveč napak. Domačini so bili skozi celotno srečanje v premoči in na koncu tudi zasluženo zmagali.
V spomladanskem delu sezone bo skupina močnejša, moči pa bo merila z ekipami NK Bled, NK Tržič 2012 – Naklo, NK Šenčur, NK Lesce, NK Sava, NK Škofja Loka – Medvode in NK Triglav Domplan. Vsekakor nogometaše čaka še boljše in trdno delo na treningih.

Ekipa U14 pa je odigrala dve tekmi, in sicer proti NK Triglav Domplan – Beli in izgubila s 5:2. Drugo tekmo so odigrali proti ekipi Šenčur in izgubili z 2:0. Na obeh tekmah so fantje prikazali organizirano igro v fazi obrambe in osredotočenje na protinapade. Igralci si kljub porazu zaslužijo vse pohvale za prikazano igro.

Tekma z NK Triglav Domplan – Beli 

V spomladanskem delu bodo nogometaši merili moči z naslednjimi ekipami:
NK Preddvor – Visoko
NK Kov Jesenice
NK Niko Železniki
NK Triglav Domplan – Bordo
NK Tržič 2012 – Naklo
NK Škofja Loka- Medvode
NK Bled – Bohinj
NK Žiri – Ledine
NK Sava Kranj
Naslednji tekmi bosta odigrani že v soboto, kjer bo ekipa U13 gostovala v Šenčurju ob 10. uri, ekipa U14 pa v nedeljo v Preddvoru ob 11.30 uri.
Vljudno vabljeni na obe tekmi, vaša podpora s tribun je večkot dobrodošla!

Še nekaj nogometnih utrinkov, tokrat je za fante navijala še prikupna račka. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja