Teden tekem za ekipo U13 in U14 pred pričetkom prvenstva

Ekipi U13 in U14 so v tem tednu odigrali tekmi pred pričakovanim prvenstvom, ki se za ekipo U14 prične že to nedeljo dne 31.3.2019. Ekipa U13 prične s prvenstvom v soboto 6.4.2019.

Nogometaši ekupe U14 so odigrali tekmo v torek proti ekipi U15 Zarica in izgubila, pričakovna je bila fizična premoč ekipe U15. Skozi celotno srečanje smo bili osredotočeni na organizirano igro obrambe in svoje priložnosti smo iskali iz protinapadov.
 
Ekipa U15 Zarica  je bila v ključnih situacijah zelo dobro organizirana v fazi napada in seveda tudi izkoristila ponujene priložnosti za uspešno zaključene napade z zadetki v našo mrežo. Kljub temu nismo popuščali in športo vztrajali do konca srečanja. Fantje so prikazali pozitiven pristop, visoko motivacijo in borbeno igro do zadnjega sodniškega piska.
 
Ekipa U13 je medtem odigrala tekmo v Naklem proti ekipi Tržič – Naklo in izgubila. Kljub porazu smo prikazali zanimivo igro. Žal je bilo preveč netočnih podaj pri prehodu iz obrambe v napad, nasprotnik je izkoristil ponujeno priložnost in zasuženo zmagal. 
 
Sedaj pa novim zmagam naproti.
 

Ogrevanje pred pričetkom tekme

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja