Nogometaše U15 na tekmi proti NK Arne Tabor krasila borbenost in povezanost, U17 so odigrali napeto tekmo proti NK Arne Tabor

U15 – pogumneži so opravili prvi skok v morje, trening in prijateljska tekma

Počitek in sončenje na plaži

Jutro tretjega dne se je pričelo z jutranjo telovadbo ob 7.uri po kateri je sledil zajtrk.

Ker je bil trening organiziran šele ob 11.30, smo se odpravili na plažo. Nekateri so bili tako pogumni, da so opravili prvi skok v morje. Trening je bil opravlje v Stella Marisu. Po treningu je takoj sledilo kosilo ter nato počitek do 16.00 ure, ko so se pričeli pripravljati na tekmo.

Tekma je bila odigrana  v Bašaniji ob 17.15 uri. proti NK Arne Tabor. Igralci so igrali borbeno in povezano. Borili so se vsako sekundo igre, a kaj, ko so povedli z 2:1, je sodnik pričel soditi za nasprotno ekipo. Tako je bil končni rezultat 2:3 za nasprotnika.

Sledila je večerja ter druženje. Ob 22.uri so bili igralci v sobah ter se pripraviti na spanje.

V nedeljo nas je čakal sprehod ob 7.30 namesto jutranje telovadbe. Ob 8.uri je bil organiran zajtrk, nato pa pospravljanje in pakiranje, saj je bilo potrebno do 10.30 ure vrniti ključe sob.

Med 11.00 in11.30 je sledilo vkrcanje na avtobus in odhod proti domu.

U17 – igralci ponovno dokazali, da imajo pravi karakter in so kos vsakemu nasprotniku

V soboto smo pričeli z jutranjo telovadbo ob 8:00 uri. Trening je sledil ob 10.30 uri v Stelamarisu na naravni travi s poudarkom na regeneraciji in pripravi na tekmo proti ekipi NK Arne Tabor ob 19:00 uri, ki je bila odigrana na igrišču z umetno travo v Stelamarisu.

Po kosilu je sledil počitek. Zatem smo se ob 15.30 uri dobili pred hotelom in šli na kratek sprehod do plaže.

Tekmo smo odigrali proti ekipi NK Arne Tabor, ki nastopa v 2. SNL in trenutno zaseda 2. mesto na prvenstveni lestvici.

Tekmo smo začeli zelo napadalno in bili prve pol ure boljši nasprotnik, saj smo imeli več od igre in mnoge priložnosti. V 33. minuti nam je za trenutek padla koncentracija, kar je nasprotnik znal kaznovati in povedel. A fantje se niso predali in že nekaj minut kasneje rezultat iz dosojene 11 metrovke izenačili. To je bil tudi rezultat prvega polčasa.

V drugem polčasu se je pri igralcih že poznala utrujenost, saj je bila to že tretja tekma v treh dneh za razliko od nasprotnika, ki je igral prvo tekmo. Nasprotnik je povedel po predložku in nesrečnem izbijanju našega branilca. Ko smo vzpostavili ravnovesje v igri je sodnik po sporni situaciji izključil našega igralca, njihovega pa ne, kljub temu da je njihov igralec našega prvi odrinil. Kljub samo desetim igralcem na igrišču so se odlično upirali in imeli dve pol priložnosti za spremembo rezultata. Na koncu je nasprotnik iz protinapada še enkrat zadel in postavil končni izid Zarica Kranj : NK Arne Tabor 1:3.

Kljub porazu igralcem čestitamo za prikazano igro. Pokazali so pravi karakter in dokazali, da lahko igrajo z vsakim nasprotnikom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja