Ekipa U15 dodala plin na tekmi proti NK Kozje, U17 odigrali dobro tekmo z najboljšo ekipo 2. SNL

U15 – jutranja telovadba, počitek v bazenu, trening in prijateljska tekma

Tretji pripravljalni dan je ekipa U15 pričela z zborom ob 7. uri. Odpravili so se na jutranjo telovadbo, po telovadbi na zajtrk, nato je sledilo nekaj malega počitka ter skok v bazen. V bazenu so skakali, se tunkali, špricali in tekmovali kdo bo priplaval dlje pod vodo.

Ob pol dvanajstih so opravili trening na umetni travi poleg hotela. Po treningu kosilo je sledil počitek ter priprava na tekmo. Tekmo so odigrali na Bašaniji ob 17. uri proti ekipi NK Kozje. Trener Matjaž Zagmajster sporoča, da je bila v prvem polčasu naša igra kar malce zadržana. V drugem polčasu pa so fantje dali na plin in kar dvakrat zadeli mrežo. Končni rezultat je bil 4:2 za goste.

Po tekmi so se sprehodili do plaže na kratek pogovor, dan pa zaključili z dobro večerjo in zasluženim spancem.

Ekipo U15 v soboto 9.3.2019 čaka še zadnja tekma proti NK Arne Tabor ob 16.45 v Bašaniji.

U17 – jutranji trening, prijateljska tekma in korajžni plavalci v morju

Ekipa U17 je z odličnim pristopom in željo po pozitivnem rezultatu pričela z jutranjim treningom v Babićih na igrišču z naravno travo. Poudarek je bil na moštveni taktiki in pripravi na tekmo s Koprom. Po treningu je sledilo kosilo in nato priprava na tekmo proti ekipi NK Koper.

Tekma je bila odigrana ob 14. uri v Stelamarisu, kjer jih je pričakalo toplo in sončno vreme z odličnim igriščem. Ekipa NK Koper nastopa v 2. SNL in zaseda prvo mesto v prvenstveni lestvici (brez poraza). Trener David Ušlakar pravi, da so kljub premoči nasprotnika imeli dve ali tri lepe priložnosti za zadetek, vendar so bili premalo zbrani v zaključku tekme. Kljub vsemu so se dobro upirali nasprotniku in odigrali dobro tekmo. Igralci si zaslužijo pohvale za prikazano igro in borbenost kljub temu, da so tekmo na koncu zgubili z rezultatom 3:0.

Jutri jih čakajo nove aktivnosti s treningom in tekmo proti močni ekipi Arne Tabor, ki nastopaa v 2. SNL in zasedajo drugo mesto na tekmovalni lestvici.

Odzivi staršev – navijačev
Našim nogometašicam in nogometašem navijači sporočajo, da jih niso pozabili.

Dominik pravi: »Bravo! Vse pohvale igralcem in trenerjem ! Keep pushin’ pomeni – dobro igrajteše naprej :). »

Matjaž piše: »Želim vam dobre treninge, uspešne prijateljske tekme, predvsem pa uživajte.»

Najbolj pogumni fantje so po tekmi  zaplavali kar v hladnem morju! 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja