Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
10.06.2018 | | Natisni | Brez komentarjev

Spoštovani igralci, starši, sorodniki in simpatizerji kluba !

Zagotovo ste nekaj informacij o dnevu nogometa v Športnem parku Zarica, v soboto z začetkom ob 10.00 uri, že prejeli s strani naših trenerjev. Ti so vam morali predati tudi prijavnico, na podlagi katere želimo določen del prihajajoče sobote, preživeti čim bolj sproščeno, veselo, predvsem pa združeno, z vsemi, ki ste tako, ali drugače povezani z NK Zarica.

Namenoma ni bila informacija objavljena na spletni strani. Nekaj časa sem namenil Dnevu nogometa v NK Triglav, ki je bil prav danes. Dež me je pregnal, zato nisem ostal predolgo. Toda kljub temu je bilo marsikaj videti. Predvsem, veliko enotnost homogenost in velik obisk. Najbolj je seveda padlo v oči, da niso manjkali igralci nobene selekcije, poleg so bili tudi njihovi trenerji. Veliko staršev, mladih mamic z otroki, veliko število starejših privržencev, vse to je samo še popestrilo celotno srečanje. Podeljena so bila tudi priznanja. Mnoge selekcije Triglava se ponašajo s številnimi lepimi dosežki in upravičeno, so bili podeljevalci tudi s strani Občine in NZS. Poseben pečat prireditvi so dali tudi igralci članskega moštva s trenerjem (sedaj športnim direktorjem) Sinišo Brkičem, ki so predstavljali vrh Triglavove piramide uspešnosti, saj so si zagotovili nadaljnje igranje na najvišjem, prvoligaškem nivoju.

Optimistično pričakujem, da  tudi v NK Zarica lahko pokažemo, da smo enotni, homogeni in da se znamo družiti skupaj. Več nas bo skupaj, več je možnosti, da pridemo do veliko idej, ki naj bi prispevale k boljšemu jutri v NK Zarica.

Temu sporočilu prilagam vabilo in tudi prijavnico, z željo, da bo odziv dejansko najboljši. K temu lahko prispevate samo vi. Ne izzivam, toda poskušali vas bomo presenetiti tako v organizacijskem smislu ter primernimi nagradami v srečelovu.

V vabilu boste lahko opazili, da začnemo takoj resno, nogometno, s tekmami mini lige. Že to je velika priložnost, da naše nadobudneže nagradimo, s primernim obiskom.

Omenil bom samo še to, da bodo vse podrobnosti, o menijih, pijači in cenah, tekoče objavljene. Prav tako pa tudi cenik srečelova, in posameznih iger. Zmagovalci bodo nagrajeni, iz fonda prijavnine za nastop.

Lep pozdrav in nasvidenje v soboto,                                                                Janez Zupančič

Športni direktor NK Zarica Kranj

NK ZARICA-Splet-Vabilo-DAN NOGOMETA

NK Zarica-2018-Dan nogometa-Prijavnica-Aktivnosti

Kategorije: Prva stran

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane