Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
17.04.2018 | | Natisni | Brez komentarjev

Danes se odpravljamo na dolgo pot v Lendavo, kjer bo odigrana zaostala prvenstvena tekma 21.kroga.  Tekma bi morala biti odigrana že 31.marca, vendar pa je obilno deževje preprečilo igranje tekme, čeprav smo mi že prispeli v Lendavo.

Drugega termina za igranje te zaostale tekme ni bilo. Prihaja pa v zelo neugodnem trenutku za naše moštvo, saj smo dejansko prepolovljeni. Manjkalo bo veliko število igralcev, ki sestavljajo ogrodje prvega moštva in sicer : Ahačič in Matič, zaradi izpolnjene kvote prejetih kartonov, Šalja in Vrandečič, zaradi poškodb, na sobotni tekmi v Brežicah, Kopač, ki je imel manjši operativni poseg in Beganović, ki poškodbo vleče od tekme z Veržejem naprej. Skupaj, torej kar 6 igralcev, zelo pomembnih za  naše moštvo. Zelo osiromašena bo tudi klop z rezervnimi igralci, kajti zaradi šolskih in delovnih obveznosti, v tem trenutku ni mogoče zanesljivo trditi, ali bodo prišli vsi ostali. K manjkajočemu številu igralcev, je potrebno dodati še daljše obdobje poškodovanega Volčiča, ter Janjića, ki je praktično prenehal s treningi, čeprav je v jesenskem delu kar precej igral in bil sposoben nadomestiti odsotne igralce na različnih igralnih mestih.

Osvojeno točko v Brežicah smo drago plačali, kajti v Lendavi bodo manjkali kar 4 igralci, ki so bili v Brežicah.

Stadion v Lendavi

V takšnih okoliščinah potujemo v Lendavo z  željo, da nudimo domačinom dostojen odpor. Lendavčani  s porazom na domačem igrišču, v soboto proti Radomljanom, so naše možnosti še poslabšali, saj bodo storili vse, da se prebijejo na 2.mesto, ki jim je z zmago nad nami zagotovljeno.

Zato nobenih posebnih napovedi. V nočni tekmi se bomo poskušali predstaviti v najlepši luči. Pri tem ni dvoma, da je kljub odsotnostim, to velika priložnost za dokazovanje ostalih naših igralcev, ki bodo nastopili. V pripravljalnem obdobju je trener Pavlin dajal dovolj priložnosti vsem igralcem.

Odkrito je potrebno priznati, da je največji nasprotnik na današnji tekmi velika  motiviranost in želja domačih, za izboljšanje vtisa po njihovem sobotnem porazu, kar se lahko odrazi v igri, v več smereh.  Nas čaka veliko pomembnejša preizkušnja, v soboto, na domačem igrišču, proti spomladi zelo uspešnim Bricem (NK Brda), zato želimo tekmo končati, predvsem brez kartonov, brez poškodb in z dobro predstavo vseh 90 minut.

Kategorije: Novice, Prva stran, Člani

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane