Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
16.04.2018 | | Natisni | Brez komentarjev

Lepo sončno vreme je pričakalo včeraj dopoldan, v Športnem parku Zarica, najmlajše, morda med njimi tudi katerega bodočega vrhunskega igralca nogometa.

Stojan Humar

Naš neutrudni trener Stojan Humar, ki vodi nogometne aktivnosti v šolah za NK Zarica, je tokrat poskrbel za predstavitev mladih nadobudnežev, v »pravem«  nogometu, na dveh igriščih z umetno travo. Nekaj pred 10.00 uro je bilo v športnem parku že zelo živo. Ne samo otroci, tudi številni njihovi starši, ali sorodniki, so poskrbeli, da se je ta nogometna revija, predstavila v najboljši luči.

Seveda ni manjkal osnovni protokol. Na kratko smo predstavili naš klub,

predstavitev staršem

predvsem pa izrazili željo, da bi se v takšnem zastopstvu srečevali tudi kasneje, ko bodo ti mladi fantje, nogomet začeli osvajati, v njegovi celovitosti.

Prva takšna priložnost bo že z organizacijo vsakoletne šole nogometa, ki nosi ime po Bojanu Jokiću. Tudi on je začel na Zarici, iz katere je zaradi svojih kvalitet preprosto moral naprej. Danes je tudi kapetan Slovenske nogometne reprezentance. Bojan, bo ob zaključke njegove nogometne šole skoraj zanesljivo tudi osebno prisoten. S tem bo prav gotovo prispeval k večjemu interesu najmlajših, da ni odveč ukvarjati se z nogometom, ki lahko ob talentu ter ob trdem, trdem delu, prinese posamezniku marsikaj.

Skupaj je bilo včeraj prisotnih 34 najmlajših bodočih nogometašev, ki so prišli iz štirih osnovnih šol :  OŠ Staneta Žagarja, OŠ Orehek ter  podružničnih šol iz Besnice in Mavčič. Nekaj se jih je tudi opravičilo. Mi v klubu moramo storiti vse, da to številko še povečamo, kajti v Športnem parku je spet živo. Ponovno je odprt gostinski objekt, to pa pomeni tudi vse bolj polna otroška igrišča ter seveda nogometne površine.

Po kratkem protokolarnem uvodu je Stojan s trenerjema David Ušlakarjem in Matjažem Zagmajstrom,

Podpredsednik Milan Porš

(pomagal je tudi podpredsednik kluba Milan Porš), začel z nogometnimi tekmami.

Ogrevanje

Trenerji so poskrbeli tudi za ustrezno ogrevanje najmlajših in jim s tem nakazali prvi korak, v procesu konkretne vadbe. Same tekme med vsemi prisotnimi, pa so seveda takoj pokazale potrebno zagnanost, ki je bila podprta tudi s strani staršev.

Ta prava nogometna tekma..

Veliko veselja je bilo ob doseženih golih in takrat je že planila v ospredje vsa in vedno potrebna pozitivna energija, za prestiž na igrišču (rezultat). Ta seveda včeraj ni bil v ospredju, vendar je bilo užitek videti reakcije, pri teh igralcih, ki jim je njihov mentor in trener Stojan, omogočil, da se predstavijo v »pravem« nogometu.

Revija-predstavitev je povsem uspela. Nekaj amaterskih posnetkov to tudi dokazuje.

Zaključek : na potezi smo sedaj mi v klubu.

Kategorije: Novice, Prva stran, Top novice

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane