Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
13.01.2018 | | Natisni | Brez komentarjev

Že po tradiciji sredi januarja člansko moštvo prične s pripravami na pomladanski del. Zbor moštva bo v ponedeljek 15 januarja, ob 16:30 uri, v klubskih prostorih v Športnem parku Zarica.  Vsebina prvega srečanja bo naslednja :

  1. uvodni pozdrav športnega direktorja Janeza Zupančiča in stratega rdečih Branka Pavlina in predstavitev trenutnega stanja v klubu
  2. kratek pregled načrtovanih treningov in lokacij ter igranja prijateljskih tekem,
  3. uvodni trening.

Rdeči so jesenski del končali na 11.mestu, kar je za mlado moštvo vsekakor vzpodbudno, vendar ne gre prezreti dejstva, da so razlike med moštvi izjemno majhne, zato bo pripravljenost nogometašev  v nadaljevanju sezone izjemnega pomena.

Na prvem zboru ne bo treh nogometašev, ki so se že priključili pripravam gorenjskega prvoligaša s Partizanske ulice. Anže Hafner, Veron Šalja in Tim Oman so prejeli in se kajpak odzvali povabilu Športnega direktorja Triglava Siniše Brkića, ki je vseskozi spremljal mlado moštvo. Sinergija med kluboma že daje rezultate, mladi nogometaši, nekateri med njimi še mladinci, imajo priliko zaigrati v drugem najkakovostnejšem rangu in so vseskozi na očeh nogometne javnosti.

Marko Huč (levo) in Matic Kopač

Razvojna pot mladih nogometašev je odprta, kar je redkost v Slovenskem nogometnem prostoru. Zato je na tem mestu potrebno izreči pohvale vodstvoma klubov, predsednikoma Fekonji Benu in Miro Vodanu za dogovor na nivoju klubov, predvsem pa Športnima direktorjema klubov

Tvorci ambiciozne gorenjske nogometne zgodbe, Brane Pavlin, Janez Zupančič in Siniša Brkić

Sinišu Brkiću in Janezu Zupančiču, ki sta v praksi neposredno vpeta v razvojno pot mladih nogometašev, pod strokovnim vodstvom izkušenega stratega rdečih Branka Pavlina.

Že v četrtek 18.januarja čaka rdeče prvo pripravljalno srečanje in sicer proti Domžalam.

Srečno Fantje !

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane