Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
25.11.2017 | | Natisni | 1 komentar

Očitno res postajamo bolj prepoznavni, kot gostujoče moštvo. Danes smo namreč na Ravnah na Koroškem dosegli pomembno zmago, proti neposrednemu nasprotniku na lestvici, moštvu Fužinarja.

Najprej pa vse čestitke vsem fantom,

Brane Pavlin goji gledljiv nogomet

trenerju Pavlinu in njegovem pomočniku Savšku. Sami so morali na pot. Tisti, ki bi morali uradno zraven, smo bili zasedeni, ali pa imeli probleme z zdravjem. Je pa nogometaše spremljala peščica najzvestejših navijačev. Odlično delo je bilo opravljeno. To je tisto, kar smo potrebovali. Dosegli smo poln izkupiček in s tem stabilizacijo, sicer v spodnjem delu, jesenske drugoligaške lestvice.

Začelo se je več kot odlično. V 6.minuti je Jošt Kimovec lepo zaposlil Matic Kopača, ki je pod Curanovičem žogo poslal v mrežo domačih. Po vodstvu domačim nismo v nobenem pogledu omogočili vzpostavitev ravnotežja. Nasprotno. S kakšnim samo boljšim zaključkom, bi si lahko zagotovili še bolj pozitiven rezultat, v 1. polčasu.

Obdobje našega delnega popuščanja in s tem tudi bolj izražen pritisk domačega moštva, je v nadaljevanju srečanja prinesel domačin izenačenje, nam pa določene skrbi, saj smo bili v tem obdobju premalo odločni, premalo enostavni in tudi preveč odprti, oddaljeni od nasprotnika. Domačini so prihajali do dobrih situacij, vendar pa je naš obrambni blok, ali pa vratar Anže Hafner, preprečil popolno veselje domačin.

Ne sreča, ali nesreča za domače. Tako pač v športu in nogometu je. Kvaliteta je tista, ki ti omogoči, da preprečiš, ali dosežeš gol. Bolj, ko se je tekma bližala koncu, bolj se je tudi ob malem ekranu kazala možnost, da mi ponovno speljemo uspešno akcijo.

Fantje so v gosteh dosegli še eno zmago, izjemno pomembno zmgo

Zgodilo se je. Lepo, najlepše je  zadeti v sodnikovem podaljšku. Spet je bila izvedena izjemna akcija, Petar Krstev je po dvojni podaji z Marko Hučem z leve strani poslal predložek na drugo stativo, kjer je Nik Burkeljca,  odlično reagiral in z glavo poslal žogo v daljši kot domačega vratarja, kar je pomenilo zmago in 3 zaslužene točke.

S to zmago se nam je nekaj vrnilo, kar smo v nekaterih tekmah naivno zapravili. Zato je ob današnji zmagi težko izraziti zadovoljstvo v končnici jesenskega dogajanja. Z današnjo zmago so rdeči preskočili tudi Ilirijo in jesenski del končali na 11.mestu. Boljšega motiva za še uspešnejše spomladansko nadaljevanje ne more biti. Pred nami je dovolj časa, da dvignemo vsa dogajanja v klubu na še višjo raven.

Za to so poskrbeli fantje, zasluženo. Ni potrebno razpravljati o kakšnih napakah, o kakšnih neizkoriščenih priložnostih. Potrebno se je le veseliti. Jesenska dogajanja bomo seveda podrobno analizirali, z enim ciljem : fantom jasno predstaviti kako lahko še bolj napredujejo in so še bolj uspešni. Imajo svoje sposobnosti, ki jih morajo (moramo) dnevno nadgrajevati.

Za zaključek pa samo še : BRAVO FANTJE !

1 komentar

  1. MIRKO-ALIGATOR je rekel/-la:

    Bravo !

    Saj gre. Tudi meni se ni izšlo , da bi vas spremljal. No pa naslednjo pomlad. Naj vas prestopni rok ne zvabi v kak drug klub.
    Ostanite skupaj in zmagujte še naprej ! NO PA DA NE POZABIM POHVALITI ,ki je v ekipo vnesel marsikaj. Čestitke vsem !
    Mirko-ALIGATOR

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane